Αυτή είναι η καλύτερη ενδεκάδα της χρονιάς από τη FIFA!
i

© INTIME

Αυτή είναι η καλύτερη ενδεκάδα της χρονιάς από τη FIFA!

Sportal newsroom 23:24 - 27.02.2023 / Ανανεώθηκε: 00:12 - 28.02.2023

Την καλύτερη ενδεκάδα της χρονιάς που πέρασε ανακοίνωσε η FIFA, η οποία για να τους… χωρέσει όλους επέλεξε έναν σχηματισμό 3-3-4!

Μπορεί ο σχηματισμός να φαντάζει… ανορθόδοξος, αλλά η FIFA έβαλε τα δυνατά της για να χωρέσει τους καλύτερους ποδοσφαιριστές για να ανακοινώσει την καλύτερη ενδεκάδα για τη χρονιά που πέρασε

Σύμφωνα με την Παγκόσμια Ομοσπονδία, κορυφαίος γκολκίπερ είναι ο Τιμπό Κουρτουά (Ρεάλ Μαδρίτης και Βέλγιο) και στην άμυνα δίπλα στον Βίρχιλ Φαν Ντάικ (Λίβερπουλ και Ολλανδία), βρίσκονται οι Αχράφ Χακίμι (Παρί Σεν Ζερμέν και Μαρόκο) και Ζοάο Κανσέλο (Μάντσεστερ Σίτι, Μπάγερν Μονάχου και Πορτογαλία). 

Οι τρεις στη μεσαία γραμμή είναι οι Καζεμίρο (Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Βραζιλία), Λούκα Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης και Κροατία) και Κέβιν Ντε Μπρόινε (Μάντσεστερ Σίτι και Βέλγιο). 

Από εκεί και πέρα, ο… χαμός στην επίθεση, αφού την τετράδα των επιλογών αποτελούν οι Λιονέλ Μέσι (Παρί Σεν Ζερμέν και Αργεντινή), Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ Μαδρίτης), Έρλινγκ Χάαλαντ (Ντόρτμουντ και Μάντσεστερ Σίτι) και φυσικά ο Κιλιάν Εμπαπέ (Παρί Σεν Ζερμέν και Γαλλία).