Βραβεία ΠΣΑΠΠ: Ο ΠΑΣ «έκλεψε την παράσταση» στην ενδεκάδα της χρονιάς
i

Η γιορτή του ΠΣΑΠ / © Intime

Βραβεία ΠΣΑΠΠ: Ο ΠΑΣ «έκλεψε την παράσταση» στην ενδεκάδα της χρονιάς

Sportal newsroom 21:55 - 12.12.2022 / Ανανεώθηκε: 21:55 - 12.12.2022

Με τρεις παίκτες από την ομάδα των Ιωαννίνων η καλύτερη ενδεκάδα της περσινής σεζόν. Διαβάστε από ποιους ποδοσφαιριστές αποτελείται η καλύτερη ενδεκάδα της Super League.

Τα φετινά βραβεία του ΠΣΑΠΠ έκρυβαν διακρίσεις και συγκινήσεις, αφού ο Τάσος Μπακασέτας στην βράβευσή του ως κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο εξωτερικό, έκανε μια αποκάλυψη για τη μάχη του με την κατάθλιψη

Η μεγάλη αποκάλυψη του Μπακασέτα: «Την προηγούμενη φορά που ήμουν εδώ πάλευα με την κατάθλιψη»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

21:14 - 12.12.2022

Η μεγάλη αποκάλυψη του Μπακασέτα: «Την προηγούμενη φορά που ήμουν εδώ πάλευα με την κατάθλιψη»

Ο Τάσος Μπακασέτας πήρε το βραβείο του καλύτερου Έλληνα ποδοσφαιριστή του εξωτερικού και κατά τη διάρκεια της βράβευσης του αποκάλυψε ότι την προηγούμενη φορά που ήταν στα βραβεία πάλευε με την κατάθλιψη.

Η βραδιά συνεχίστηκε στο Μέγαρο Μουσικής και αργότερα ανακοινώθηκε και η καλύτερη ενδεκάδα της περσινής σεζόν, όπως αναδείχθηκε από την ψηφοφορία των ίδιων των ποδοσφαιριστών. 

Σε αυτή βρίσκονται τρεις παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα (Λονυίγκιν, Σάλιακας και Κάργας), τρεις του Ολυμπιακού (Σισέ, Εμβιλά και Μασούρας), δύο του Παναθηναϊκού (Παλάσιος, Χουάνκαρ), ενώ την ενδεκάδα συμπληρώνουν οι Αραούχο της ΑΕΚ, ο Φαν Βέερτ του Βόλου και ο Κούρτιτς του ΠΑΟΚ. 

Η ενδεκάδα αποτυπώνεται σε σύστημα 4-4-2 με τους: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Σισέ, Κάργας, Χουάνκαρ, Εμβιλά, Κούρτιτς, Παλάσιος, Μασούρας και Αραούχο.