Βραζιλία: Η Sport στέλνει τον Γκουαρδιόλα στη «σελεσάο»
i

Πεπ Γκουαρδιόλα/ ©Twitter

Βραζιλία: Η Sport στέλνει τον Γκουαρδιόλα στη «σελεσάο»

Ελένη Ανδρικοπούλου 08:37 - 12.12.2022 / Ανανεώθηκε: 08:56 - 12.12.2022

Νέο σενάριο για τον πάγκο της Βραζιλίας.

Ένα ακόμα σενάριο ήρθε στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον πάγκο της Εθνικής Βραζιλίας. Συγκεκριμένα δημοσίευμα της «Sport» αναφέρει ότι ο πρόεδρος της CBF, Εντνάλντο Ροντρίγκες, τα επόμενα 24ωρα θα συναντηθεί με τον Πεπ Γκουαρδιόλα για να δει αν ο Καταλανός κόουτς ενδιαφέρεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της «σελεσάο». 

Νεϊμάρ: «Δημοσιεύω συνομιλίες μου με Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα και Ροντρίγκο χωρίς την άδεια τους, για να δείτε αυτό»
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

08:34 - 12.12.2022

Νεϊμάρ: «Δημοσιεύω συνομιλίες μου με Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα και Ροντρίγκο χωρίς την άδεια τους, για να δείτε αυτό»

Στο φως της δημοσιότητας έβγαλε ο Νεϊμάρ τις ιδιωτικές συνομιλίες που είχε με τρεις συμπαίκτες του, μετά τον αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα πριν από λίγες ημέρες ανανέωσε τη συνεργασία του με την Μάντσεστερ Σίτι μέχρι το 2025. Οι ιθύνοντες της «σελεσάο» φαίνονται διατεθειμένοι να δώσουν «χρυσάφι» στον Καταλανό προπονητή προκειμένου να αναλάβει τις τύχες της. 

Η Βραζιλία μολονότι ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δεν τα κατάφερε και αποκλείστηκε στη φάση των «8» από την Κροατία. Έτσι, οι υπεύθυνοι θέλουν ένα μεγάλο όνομα με πλούσιο βιογραφικό να διαδεχθεί στον πάγκο της ομάδας τον Τίτε. Τέλος, σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα, πριν από τις αρχές του νέου έτους δεν θα υπάρξει κάποια συμφωνία με κάποιο όνομα, μιας και οι επίσημες υποχρεώσεις της «σελεσάο» αρχίζουν στο δεύτερο εξάμηνο του 2023.