Χάος στη Βραζιλία: Ο τεχνικός διευθυντής της Κορίνθιανς προσπάθησε να σπάσει την αίθουσα VAR επειδή η ομάδα του δεν πήρε πέναλτι (vid)

Χάος στη Βραζιλία: Ο τεχνικός διευθυντής της Κορίνθιανς προσπάθησε να σπάσει την αίθουσα VAR επειδή η ομάδα του δεν πήρε πέναλτι (vid)

Κώστας Τόπας 13:53 - 13.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:02 - 13.11.2023

Απίστευτα περιστατικά εκτυλίχθηκαν στον αγώνα της Γκρέμιο με την Κορίνθιανς, καθώς ο τεχνικός διευθυντής των φιλοξενούμενων, Αλεσάντρο Νιούνιες προσπάθησε να εισβάλει στην αίθουσα VAR στο ημίχρονο επειδή η ομάδα του δεν πήρε πέναλτι.

Μια διαιτητική απόφαση οδήγησε σε πολύ ιδιαίτερες σκηνές το βράδυ της Κυριακής (12/11) κατά τη διάρκεια του αγώνα για το πρωτάθλημα Βραζιλίας μεταξύ Γκρέμιο και Κορίνθιανς. Ο τεχνικός διευθυντής των φιλοξενούμενων, Αλεσάντρο Νιούνιες θέλησε να εισβάλει στην αίθουσα VAR στο ημίχρονο λόγω δυσαρέσκειας με μια απόφαση στο πρώτο ημίχρονο.

Η Κορίνθιανς ζήτησε πέναλτι νωρίς στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο μέσος Ματέους Μπίντου έπεσε στο έδαφος από τον δεξιό μπακ της Γκρέμιο, Ζοάο Πέδρο, αλλά τόσο ο διαιτητής όσο και το VAR αρνήθηκαν να δείξουν την άσπρη βούλα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στο ημίχρονο ο τεχνικός της Κορίνθιανς να εισβάλει στην αίθουσα VAR για να διαμαρτυρηθεί για μια απόφαση που θεωρούσε παράλογη και σκανδαλώδη. 

«Ξέρω ότι αυτή δεν είναι καλή συμπεριφορά από έναν τεχνικό διευθυντή ποδοσφαίρου, αλλά έπρεπε να μιλήσω. Ήταν μια μορφή διαμαρτυρίας. Δεν ήθελα να επιτεθώ σε κανέναν», είπε.

Παρ' όλα αυτά πόρτα της αίθουσας VAR στο γήπεδο της Γκρέμιο ήταν κλειδωμένη, εμποδίζοντας τον Αλεσάντρο Νιούνιες να μπει μέσα. 

Σα να μην έφταναν όλα αυτά κατά τη διάρκεια του περιστατικού, ένας δημοσιογράφος δέχθηκε επίθεση από υπάλληλο της Κορίνθιανς, ο οποίος του πήρε το τηλέφωνό του την ώρα που βιντεοσκοπούσε. Ο Αλεσάντρο ζήτησε συγγνώμη από τον δημοσιογράφο. «Ένας από το προσωπικό ασφαλείας μας πήρε το τηλέφωνό του. Ήμασταν και οι δύο σε ένα μέρος όπου δεν έπρεπε να είμαστε», είπε ο τεχνικός.

🔴Baladeros LIVE: Το δίκιο του Μαρτίνεθ, το... κρυφό μήνυμα Αραούχο - Λιβάι και ο Μπρινιόλι

Κάντε εγγραφή στο Youtube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, live streams και πλούσιο video περιεχόμενο!