Βρουσάι: «Ήθελα να κλάψω όταν ακυρώθηκε το γκολ»
i

© Intime

Βρουσάι: «Ήθελα να κλάψω όταν ακυρώθηκε το γκολ»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:57 - 25.02.2023 / Ανανεώθηκε: 00:08 - 26.02.2023

Την έντονη δυσαρέσκεια του για τον Ζοάο Πινέιρο εξέφρασε ο Μάριος Βρουσάι, μετά το ακυρωθέν γκολ του κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό δεν είχε νικητή, με το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης να ακυρώνεται ως οφσάιντ και να προκαλεί διαμαρτυρίες από πλευράς Πειραιωτών.

Έξαλλος ο Μαρινάκης: Κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί! (gallery)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:30 - 25.02.2023

Έξαλλος ο Μαρινάκης: Κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί! (gallery)

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο και διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή για το ακυρωθέν γκολ του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Μάριος Βρουσάι - σκόρερ του τέρματος - τόνισε μετά το τέλος του αγώνα πως ήθελε να κλάψει για το γεγονός πως δεν μέτρησε, ενώ καταφέρθηκε και κατά του ρέφερι της αναμέτρησης, Ζοάο Πινέιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Cosmote TV:

«Ήθελα να κλάψω όταν ακυρώθηκε το γκολ. Όταν το πέτυχα το πανηγύρισα με την ψυχή μου. Αν υπάρχει παράβαση δεν ξέρω δεν το έχω δει. Αποδείξαμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην κερδίζαμε το ματς.

Δεν μας ήθελε η μπάλα να μπει. Το δείξαμε ότι το θέλουμε πολύ σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό. Οι καθυστερήσεις ήταν ελάχιστες. Στον Σωκράτη η πρώτη κίτρινη δεν είναι καν κάρτα. Οι αποφάσεις του διαιτητή επηρέασαν το παιχνίδι».