Συνεχίζει το κυνήγι της κορυφής η Μπάγερν Μονάχου, την απολαμβάνει η Λεβερκούζεν

Oι παίκτες της Μπάγερν

Συνεχίζει το κυνήγι της κορυφής η Μπάγερν Μονάχου, την απολαμβάνει η Λεβερκούζεν

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:22 - 17.12.2023 / Ανανεώθηκε: 22:53 - 17.12.2023

Η Μπάγερν Μονάχου «καθάρισε» τη Στουτγκάρδη με 3-0 και συνέχισε την προσπάθεια που κάνει για να βρεθεί στην κορυφή της Bundesliga. Αυτή απολαμβάνει η Λεβερκούζεν, η οποία επίσης είχε εύκολο βράδυ (3-0) κόντρα στην Άιντραχτ.

Η Μπάγερν Μονάχου δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα κόντρα στη Στουτγκάρδη και πανηγύρισε τη νίκη, έχοντας σε εξαιρετική μέρα - για ακόμα μία φορά - τον Χάρι Κέιν. Με επικράτηση 3-0, η ομάδα του Τούχελ συνέχισε την προσπάθεια που κάνει για να φτάσει στην κορυφή της Bundesliga

Mε το «καλημέρα», ο Βρετανός σέντερ φορ βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, όταν υποδέχθηκε μία όμορφη μπαλιά του Λερόι Σανέ. Ακολούθησε το πανέμορφο γκολ του Μιν-Τζάε Κιμ, ο οποίος με κεφαλιά στο 25 έκανε το 2-0. Όμως αυτό ακυρώθηκε ως οφσάιντ με παρέμβαση VAR. Μάλιστα, πριν το ημίχρονο ακυρώθηκε και δεύτερο τέρμα, με τον ρέφερι να μη μετράει το γκολ του Μίλερ για τον ίδιο ακριβώς λόγο. 

Τελικά το 2-0 έγινε και το έφερε ο Χάρι Κέιν από νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, εκμεταλλευόμενος τη σέντρα του Μιν-Τζάε Κιμ. Τη χαριστική βολή, μάλιστα, έδωσε ο τελευταίος, ο οποίος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-0. 

Λεβερκούζεν - Άιντραχτ 3-0

Την ίδια ώρα, η Λεβερκούζεν έκανε περίπατο κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, επικρατώντας με 3-0. Με αυτόν τον τρόπο συνέχισε την εξαιρετική της πορεία, παραμένοντας στην κορυφή της Bundesliga.

Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο προηγήθηκε στο 14o λεπτό με τον Μπονιφέις και ακολουθήσε στο 51' ο ο Φρίμπονγκ, ο οποίος διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του. Στο 57' ο σκόρερ του πρώτου γκολ πέρασε μία κάθετη στον Βιρτς, ο οποίος με φανταστική λόμπα, διαμόρφωσε το 3-0.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 15ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ BUNDESLIGA:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: