Ανίτα: Ποια είναι η εντυπωσιακή Bisexual τραγουδίστρια του τελικού του Champions League (vid)

Ανίτα: Ποια είναι η εντυπωσιακή Bisexual τραγουδίστρια του τελικού του Champions League (vid)

Sportal newsroom 22:18 - 10.06.2023 / Ανανεώθηκε: 22:29 - 10.06.2023

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Ανίτα ανέλαβε να... μαγέψει το κοινό πριν την έναρξη του UEFA Champions League. Ποια είναι η δημοφιλής τραγουδίστρια που υποστηρίζει μάλιστα Ίντερ.

Στο Κεμάλ Ατατούρκ θα κριθεί ο νικητής του UEFA Champions League για τη σεζόν 2022-23, με τις Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ να διεκδικούν το πολυπόθητο τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η ιταλική ομάδα έχει δυναμική στήριξη στο πλευρό της, αφού οπαδός της πριν τον μεγάλο τελικό δήλωσε η δημοφιλής τραγουδίστρια, Ανίτα. Πρόκειται για την pop star που... μάγεψε το κοινό στο «Κεμάλ Ατατούρκ», λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Ποια είναι η Ανίτα;

Η Ανίτα ή όπως είναι το πραγματικό όνομα της, Λαρίσα ντε Μασέδο Μασάδο, είναι μια 30χρονη Βραζιλιάνα τραγουδίστρια από την πόλη του Ρίο ντε Τζανέιρο. Έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια σε Αμερική και Ευρώπη, κερδίζοντας έξι βραβεία Latin Grammy. Αρκετά από τα τραγούδια της έχουν κάνει επιτυχία, έχοντας πάνω από 300 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Τα πιο δημοφιλή της τραγούδια είναι το «Downtown» και το «Envolver», με το τελευταίο να κάνει την Ανίτα την πρώτη Λατίνα καλλιτέχνιδα που πατάει κορυφή στην κατάταξη του Spotify. Η 30χρονη ξεκίνησε τη μουσική της καριέρα πριν από 10 χρόνια, όταν και εμφανίστηκε στη βραζιλιάνικη τηλεόραση. Η ίδια, μάλιστα, έχει εμπειρία σε εμφανίσεις που αφορούν διοργανώσεις, αφού συμμετείχε στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο 2016 και στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες του 2019. 

Η Ανίτα είναι γνωστή επίσης για τις λεπτομέρειες σχετικά με την προσωπική της ζωή. Η 30χρονη καλλιτέχνης αφενός έχει δηλώσει bisexual, τονίζοντας ωστόσο πως δεν έχει κάνει ακόμα ουσιαστική σχέση με κοπέλα. «Είχα σχέσεις με γυναίκες, αλλά ήταν πολύ χαλαρές. Δεν βγήκαμε ποτέ και δεν ήταν μια μακροπρόθεσμη κατάσταση», είχε αναφέρει στο παρελθόν σε συνέντευξη της. Ωστόσο, η δήλωση που την έκανε ευρέως γνωστή αφορούσε το... μέγεθος του πέους ενός άντρα, με την Βραζιλιάνα να υποστηρίζει ότι: «Είναι ένα πολύ κακό πρόβλημα που αντιμετωπίζω και ονομάζεται κυστίτιδα του μήνα του μέλιτος.

Αδιόρθωτος Αντριάνο: Πήγε σε τρία πάρτι και έχασε την πτήση για την Πόλη, όπου θα σχολίαζε τον τελικό του Champions League
CHAMPIONS LEAGUE

21:17 - 10.06.2023

Αδιόρθωτος Αντριάνο: Πήγε σε τρία πάρτι και έχασε την πτήση για την Πόλη, όπου θα σχολίαζε τον τελικό του Champions League

Ο Λουίς Αντριάνο το... παράκανε λίγο με τα πάρτι και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την πτήση του για την Κωνσταντινούπολη, όπου και θα βρισκόταν για να σχολιάσει τον τελικό του UEFA Champions League.

 Δεν μπορώ να κάνω σχέση με έναν άντρα που έχει μεγάλο πέος, γιατί την επόμενη μέρα δεν μπορώ να μετακινήσω τα άκρα μου. Είναι τρομερό, δεν έχει να κάνει με βακτήρια που μεταφέρθηκαν στο σώμα κατά την διάρκεια της πράξης, αλλά με το ότι ο σύντροφός μου, έβαλε δύναμη και και μου προκάλεσε μόλυνση».