ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ή απλώς ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! Η Λάτσιο ισοφάρισε την Ατλέτικο στο 90’+5’ με κεφαλιά του τερματοφύλακά της

ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ή απλώς ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! Η Λάτσιο ισοφάρισε την Ατλέτικο στο 90’+5’ με κεφαλιά του τερματοφύλακά της

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:59 - 19.09.2023 / Ανανεώθηκε: 03:10 - 20.09.2023

Με buzzer beater του Προβεντέλ, η Λάτσιο πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης (1-1), ενώ την ίδια ώρα η Φέγενορντ επικράτησε με άνεση της Σέλτικ με 2-0.

Με buzzer beater του Προβεντέλ, η Λάτσιο πήρε το βαθμό της ισοπαλίας εντός έδρας κόντρα στη Ατλέτικο Μαδρίτης, με φόντο την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. 

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 29ο λεπτό με τον Μπάριος. Μετά την ασίστ του Μολίνα, ο Ισπανός έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό της ιταλικής ομάδας και κατέληξε στα δίχτυα. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 1-0. 

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να φέρουν το ματς στα ίσια. Στο 56ο λεπτό ο Τσίρο Ιμόμπιλε είχε τον χρόνο και τον χώρο, αφού πήρε μια έξοχη πάσα, αλλά το χαμηλό σουτ που έκανε σταμάτησε υπέροχα ο Γιαν Όμπλακ

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι βρήκε το γκολ που έψαχνε καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης στις καθυστερήσεις. Στο 90+5' ο Λουίς Αλμπέρτο έκανε μια υπέροχη ψηλή πάσα και ο Ιβάν Προβεντέλ με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1. 

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ - ΣΕΛΤΙΚ 2-0

Σε παιχνίδι που διεξήχθη την ίδια ώρα, η Φέγενορντ πήρε μία σπουδαία νίκη εντός έδρας επί της Σέλτικ με 2-0. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στην αναμέτρηση, με αποτέλεσμα να πάρουν το προβάδισμα στις καθυστερήσεις του πρώτους μέρους με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Στρενγκς.  

Η ολλανδική ομάδα πίεσε και εκμεταλλεύτηκε τους κενούς χώρους που άφησε η άμυνα των Σκωτσέζων. Στο 70ο λεπτό ο Λουτσάρελ Χεερτρούιντα πλάσαρε υποδειγματικά τον Τζο Χαρτ, ο οποίος ήταν εκτός εστίας. Ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε μετά από έλεγχο στο VAR. 

Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Αλιρεζά Τζαχανμπάκς με πλασέ μέσα από τη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Αξίζει να σημειωθεί πως η Σέλτικ τελείωσε το ματς με εννιά παίκτες.