Οπαδός της Μαρσέιγ ο Ζιρού - Δεν σκέφτηκε ποτέ να υπογράψει στην Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Ζιρού.

i

©intime

Οπαδός της Μαρσέιγ ο Ζιρού - Δεν σκέφτηκε ποτέ να υπογράψει στην Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Ολιβιέ Ζιρού μίλησε για τη μάχη της Μίλαν με την Παρί Σεν Ζερμέν και τόνισε ότι άλλος είναι ο σύλλογος που υποστηρίζει στη Γαλλία. Τη Μαρσέιγ.

Ο Ολιβιέ Ζιρού επέστρεψε στην πατρίδα του με τη Μίλαν για το αποψινό ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Champions League.

Ο 37χρονος διεθνής Γάλλος άσος χωρίς να αναφέρει το όνομα του συλλόγου υπενθύμισε ότι υποστήριζε τη Μαρσέιγ, αντίπαλο της ΑΕΚ στο Europa League, όταν ήταν μικρός, αν κι έδειξε τον σεβασμό του στον παριζιάνικο σύλλογο. Ο Ζιρού δεν έκρυψε τη χαρά του που επέστρεψε στη Γαλλία, όταν βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο πλευρό του προπονητή του Στέφανιο Πιόλι.

Ο σπουδαίος φορ αγωνίζεται στο εξωτερικό από τότε που έφυγε από τη Μονπελιέ το 2012 και ρωτήθηκε για το αν υπήρξε προσέγγιση στο παρελθόν από την Παρί. Ο ίδιος απάντησε αρνητικά, εξηγώντας ότι δεν είχε σκεφτεί πραγματικά μια ενδεχόμενη μεταβίβαση στον πάμπλουτο σύλλογο.

«Μου έχουν κάνει ξανά αυτή την ερώτηση για ενδεχόμενο ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν. Είμαι πολύ περήφανος που είχα την ευκαιρία να παίξω σε μεγάλους συλλόγους. Το όνειρό μου ήταν να παίξω στην Premier League, ειδικά με τους Γάλλους που είχε η Άρσεναλ. Ήταν ευλογία να παίξω εκεί και μετά στην Τσέλσι.

Ως έφηβος, στο εξωτερικό ήμουν οπαδός της μεγάλης Μίλαν και είμαι χαρούμενος που φοράω τη φανέλα της. Για μένα ήταν γραμμένο. Χαίρομαι που έπαιξα σε αυτές τις ομάδες κι εκπροσωπώ η μεγάλη Μίλαν που είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Προσπαθώ να κάνω τα πάντα, ώστε αυτός ο σύλλογος να επιστρέψει στην πρώτη γραμμή της ευρωπαϊκής σκηνής και να παίξει πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Σε ό,τι αφορά την Παρί Σεν Ζερμέν, δεν υπήρξε ποτέ η ευκαιρία να υπογράψω μαζί της. Είναι ένας πολύ μεγάλος γαλλικός σύλλογος, όπως ένας άλλος λίγο πιο νότια, που υποστήριζα όταν ήμουν μικρός (γέλια). Γεννήθηκα το 1986, οπότε πολλοί από τη γενιά μου υποστηρίζουν αυτόν τον σύλλογο που βρίσκεται λίγο πιο νότια».