Αποκλεισμός από τη Γάνδη για τον ΑΠΟΕΛ - Πρόκριση στους ομίλους για Φενέρμπαχτσε και Βικτόρια Πλζεν
i

©PrtScr

Αποκλεισμός από τη Γάνδη για τον ΑΠΟΕΛ - Πρόκριση στους ομίλους για Φενέρμπαχτσε και Βικτόρια Πλζεν

Κώστας Τσιακλής 22:07 - 31.08.2023 / Ανανεώθηκε: 22:29 - 31.08.2023

Ο ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή και αποκλείστηκε με δεύτερη ήττα από τη Γάνδη. Την ίδια ώρα Φενέρμπαχτσε και Βικτόρια Πλζεν ήταν δύο από τις ομάδες που προκρίθηκαν στους ομίλους του Conference League.

Ολοκληρώθηκαν τα πρώτα παιχνίδια των Play-Offs του Conference League. Από αυτά ξεχωρίζει ο αποκλεισμός του ΑΠΟΕΛ από τη Γάνδη και οι προκρίσεις των Φενέρμπαχτσε και Βικτόρια Πλζεν.

Ο ΑΠΟΕΛ λοιπόν δεν μπόρεσε να κάνει την ανατροπή κόντρα στη Γάνδη και αποκλείστηκε με δεύτερη ήττα, αυτή τη φορά με 1-2.  Το σκορ για τους Βέλγους άνοιξε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ούγκο Κάιπερς στο 28'. Η Γάνδη κλείδωσε την πρόκριση στο 79' με το ωραίο τέρμα σε δημιουργία και εκτέλεση του Τάρικ Τισουντάλι. Το μόνο που κατάφεραν οι Κύπριοι ήταν να μειώσουν στο 90+5' με το αυτογκόλ του Ντάβι Ρόεφ.

Την ίδια ώρα η Φενέρμπαχτσε πανηγύρισε δεύτερη νίκη (1-0) κόντρα στην Τβέντε και εξασφάλισε θέση στη φάση των ομίλων. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος των Τούρκων και γενικότερα του αγώνα ήταν ο Έντιν Τζέκο που ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 72'. Δεύτερη νίκη πήρε και η Βικτόρια Πλζεν που συνέτριψε με 3-0 την Τομπόλ Κοστανάι.

Οι Τσέχοι προηγήθηκαν με γκολ του Τόμας Τσορί στο 31' του αγώνα. Η Βικτόρια διπλασίασε τα τέρματα της στο 59' με τον Ραφιού Ντουροσίνμι. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ιμπραχίμ Τραορέ. Η πρόκριση που έκλεψε όμως την παράσταση ήταν αυτή της Μπόντο Γκλιμπτ. Οι Νορβηγοί πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τα γκολ των Σόρλι και Πελεγκρίνο. Η Σέπσι αντέδρασε και ισοφάρισε σε 2-2 και έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί ο Πελεγκρίνο ευστόχησε σε πέναλτι στο 100' και προκρίθηκε στους ομίλους.

Όλα τα πρώτα αποτελέσματα: 

Μπόντο Γκλιμπτ 3-2 Σέπσι (συν. 5-4)

Ελσίνκι 2-0 Φαρούλ (συν. 3-2)

ΑΠΟΕΛ 1-2 Γάνδη (συν. 1-4)

Ο Τάισον μετέτρεψε τη Χαρτς σε «σάκο του μποξ» και έστειλε πανηγυρικά τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Conference!
CONFERENCE LEAGUE

22:23 - 31.08.2023

Ο Τάισον μετέτρεψε τη Χαρτς σε «σάκο του μποξ» και έστειλε πανηγυρικά τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Conference!

«Ασπρόμαυρο» πάρτι στήθηκε στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να διαλύει την Χαρτς με 4-0 και να παίρνει την πρόκριση στους ομίλους του Confrence League. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Τάισον, που σκόραρε δις.

Τβέντε 0-1 Φενερμπαχτσέ (συν. 1-6)

Βικτόρια Πλζεν 3-0 Τομπόλ (συν. 5-1)