Πότε και τι ώρα είναι ο τελικός του Conference League

Opap Arena

i

© Intime

Πότε και τι ώρα είναι ο τελικός του Conference League

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 00:08 - 10.05.2024 / Ανανεώθηκε: 19:17 - 20.05.2024

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μία τεράστια πρόκριση κόντρα στην Άστον Βίλα κι έκλεισε τη θέση του στον τελικό του Conference League, εκεί που θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη Φιορεντίνα. Πότε θα διεξαχθεί η σπουδαία αναμέτρηση της Νέας Φιλαδέλφειας;

Έγινε γνωστός και ο δεύτερος φιναλίστ του φετινού τελικού του Conference League!

Ο Ολυμπιακός συνέχισε το... βιολί του και στο δεύτερο ματς (2-0) με την Άστον Βίλα, με αποτέλεσμα να γράψει ιστορία. Ο Ελ Κααμπί πρωταγωνίστησε ξανά, βρήκε δίχτυα δύο φορές κι έστειλε τους Πειραιώτες στη... Νέα Φιλαδέλφεια.

Δεν είναι όνειρο πια: Ο Ολυμπιακός αν πάρει το Conference League στέλνει την Ελλάδα στην 15η θέση του UEFA Ranking!
CONFERENCE LEAGUE

23:57 - 09.05.2024

Δεν είναι όνειρο πια: Ο Ολυμπιακός αν πάρει το Conference League στέλνει την Ελλάδα στην 15η θέση του UEFA Ranking!

Μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στη ρεβάνς με την Άστον Βίλα και την πρόκριση του στον τελικό του Conference League η Ελλάδα είναι πολύ κοντά στα να φτάσει στην 15η θέση του UEFA Ranking. Αρκεί οι Πειραιώτες να σηκώσουν την ευρωπαϊκή κούπα...

Ένα 24ωρο νωρίτερα, η Φιορεντίνα έμεινε ισόπαλη στο Βέλγιο κόντρα στην Μπριζ (1-1) και σε συνδυασμό με τη νίκη στο πρώτο ματς (3-2), «πέταξε» για τον μεγάλο τελικό.

Όσον αφορά στη ρεβάνς του «Γιαν Μπρέιντελ», οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 20ο λεπτό με τον Βανάκεν, ενώ λίγο πριν το φινάλε (85΄) ο Μπελτράν ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι για το τελικό 1-1, χαρίζοντας έτσι στους «Βιόλα» το εισιτήριο για τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο τελικός του Conference League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα θα διεξαχθεί στις 29 Μαΐου (22:00 ώρα) και θα λάβει μέρος στο «σπίτι» της ΑΕΚ, την Opap Arena.

Συναγερμός ενόψει του τελικού στην «OPAP Arena» - ΕΥΠ και αντιτρομοκρατική σε εγρήγορση για τις απειλές του ISIS

Ο ISIS έχει έρθει ξανά στο.. προσκήνιο μετά την τρομοκρατική επίθεση που είχε κάνει σε συναυλιακό χώρο στη Μόσχα. Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν φοβίες για νέες επιθέσεις σε αγώνες του Champions League, ωστόσο δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα, τελικά.

Τώρα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ΣΚΑΪ, έχει σημάνει συναγερμός σε Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) και Αντιτρομοκρατική σχετικά με τον τελικό του Europa Conference League που θα πραγματοποιηθεί στην «OPAP Arena», στη Νέα Φιλαδέλφεια, ειδικότερα μετά τις απειλές του ISIS για «εκτέλεση» ενεργειών σε αγώνες ποδοσφαίρου.

Όπως αναφέρεται, έχει πραγματοποιηθεί ταξίδι τριών αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, με επικεφαλής τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής στο Βέλγιο για να ξεκινήσουν τα πρώτα μέτρα.

Μάλιστα, θα υπάρχει τόσο ηλεκτρονική όσο και φυσική επιτήρηση, ενώ ΕΥΠ και Αντιτρομοκρατική θα βρίσκονται σε άμεση συνεργασία τόσο μεταξύ όσο και με τις μυστικές υπηρεσίες άλλων χωρών για να γίνει με ασφάλεια ο τελικός της Conference League στην «OPAP Arena».