Δέλλας: «Η Αθήνα περίμενε αυτόν τον τελικό στο νέο γήπεδό της - Οι καλύτεροι δύο να έρθουν στην Ελλάδα»

Τραϊανός Δέλλας

i

© PrtScr

Δέλλας: «Η Αθήνα περίμενε αυτόν τον τελικό στο νέο γήπεδό της - Οι καλύτεροι δύο να έρθουν στην Ελλάδα»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:23 - 18.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:30 - 18.12.2023

Ο πρεσβευτής του φετινού τελικού του Conference League, Τραϊανός Δέλλας, μίλησε για το επίπεδο της διοργάνωσης κι όχι μόνο.

Λίγο πριν την κλήρωση των play offs του Conference League, ο πρεσβευτής της φετινής διοργάνωσης κλήθηκε να μιλήσει για το επίπεδο των ομάδων, οι οποίοι στοχεύουν στη... Νέα Φιλαδέλφεια, εκεί που θα διεξαχθεί ο φετινός τελικός.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Η Αθήνα περίμενε αυτόν τον τελικό στο νέο γήπεδό της. Οι Έλληνες είναι φημισμένοι για τη φιλοξενία και τον καλό καιρό. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Είδαμε πολλά καλά παιχνίδια και ανυπομονούμε να δούμε κι άλλα. Το επίπεδο της διοργάνωσης είναι υψηλό, γι' αυτό ο επόμενος γύρος θα είναι συναρπαστικός. Είναι πολύ νωρίς να κάνουμε προβλέψεις. Ελπίζω να δούμε πολύ καλά παιχνίδια σε αυτόν τον γύρο και στον επόμενο κι οι καλύτεροι δύο να έρθουν στην Αθήνα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωταθλητής Ευρώπης 2004.

Με Φερεντσβάρος ο Ολυμπιακός στα play offs του Conference League

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει σε ευρωπαϊκά νοκ άουτ μετά από απουσία ενός έτους, με την τελευταία του παρουσία εκεί να είναι στα playoffs του Europa League το 2022, όταν είχε αποκλειστεί με δύο ήττες από την Αταλάντα. Η κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (18/12) στη Νιόν έβγαλε αντιμέτωπους τους «ερυθρόλευκους» με την Φερεντσβάρος.

Τα ματς θα είναι διπλά και θα διεξαχθούν στις 15 και τις 22 Φεβρουαρίου, με τον Ολυμπιακό να δίνει το πρώτο ματς στο «Καραϊσκάκης» και τη ρεβάνς εκτός έδρας.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν σε αυτόν τον γύρο κατακτώντας την 3η θέση στον 1ο όμιλο του Europa League, χάρη στη νίκη 5-2 επί της Μπάτσκα Τόπολα την τελευταία αγωνιστική, στο ντεμπούτο του Κάρλος Καρβαλιάλ στον πάγκο τους