«Δεν θέλω να χάνω από αυτούς» είπε ο Γιάννης Τσιριγώτης στους παίκτες του Ιωνικού
i

Ιωνικός/©Intime

«Δεν θέλω να χάνω από αυτούς» είπε ο Γιάννης Τσιριγώτης στους παίκτες του Ιωνικού

Sportal newsroom 14:24 - 29.12.2022 / Ανανεώθηκε: 14:48 - 29.12.2022

Ο Άοσμαν ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα από τον Λεβαδειακό.

Ο Ιωνικός έχασε από τον Λεβαδειακό εκτός έδρας με σκορ 1-0. Το ματς είχε χαρακτήρα «τελικού» για τις δύο ομάδες καθώς είχαν απόλυτη ανάγκη τους βαθμούς. Τους πήραν οι «Βοιωτοί», αφήνοντας μόνη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας την ομάδα της Νίκαιας. 

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιάννης Τσιριγώτης μίλησε στους παίκτες του Ιωνικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης της ομάδας είπε μεταξύ άλλων: «Δεν θέλω να χάνω από αυτούς. Συνεχίστε να παίζετε με πάθος και θα έρθουν τα θετικά αποτελέσματα». Σε καμία περίπτωση δεν τους έβαλε... χέρι, ούτε εξέφρασε την απογοήτευση του για την εμφάνιση. 

Στο μεταξύ ο Άιας Άοσμαν ανέλαβε την ευθύνη στα αποδυτήρια για τη νέα αποτυχία. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός απολογήθηκε στους συμπαίκτες του για τις ευκαιρίες που έχασε κατά τη διάρκεια του αγώνα, τις οποίες χαρακτήρισε πολλές. Ο Άοσμαν άκουσε τα παράπονα των υπολοίπων για τις συνεχείς, τις περισσότερες φορές αδικαιολόγητες, διαμαρτυρίες του προς τον διεθνή διαιτητή Τάσο Σιδηρόπουλο (Δωδεκανήσου). 

Το θετικό της όλης υπόθεσης ήταν ότι δεν υπήρξαν εντάσεις μετά την ήττα. Ο Ιωνικός προσπαθεί να διαχειριστεί με ψυχραιμία τα δεδομένα και να βρει λύσεις που θα τον βγάλουν από το αγωνιστικό αδιέξοδο.