Δικηγόρος Ολυμπιακού: «Ακόμα κι αν μειώθηκε η ακοή του Χουάνκαρ, τι τον εμπόδιζε να αγωνιστεί; Πιάνο θα παίξει;»

Ο τραυματισμός του Χουάνκαρ στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

i

© Intime

Δικηγόρος Ολυμπιακού: «Ακόμα κι αν μειώθηκε η ακοή του Χουάνκαρ, τι τον εμπόδιζε να αγωνιστεί; Πιάνο θα παίξει;»

Sportal newsroom 17:20 - 03.11.2023 / Ανανεώθηκε: 23:02 - 03.11.2023

Τη δική του άποψη σχετικά με τον τραυματισμό του Χουάνκαρ κατέθεσε ο Ολυμπιακός κατά τη διαδικασία της εκδίκασης της έφεσης διά στόματος ενός εκ των δικηγόρων του, Βασίλη Δημακόπουλου.

Πολλά και ενδιαφέροντα έχουν ακουστεί ήδη κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της έφεσης για την υπόθεση του ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό που διεκόπη στο 50’ της αναμέτρησης του «Γ. Καραϊσκάκης». 

Ένα εξ αυτών, που προκάλεσε και μεγάλη εντύπωση στο ακροατήριο, ήταν η υπερασπιστική γραμμή του Ολυμπιακού σχετικά με τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Χουάνκαρ και κατά πόσο αυτός ήταν ικανός να του στερήσει τη δυνατότητα να αγωνιστεί, αν και εφόσον τον περνούσε στο ματς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. 

Συγκεκριμένα, ο εκ των δικηγόρων των «ερυθρολεύκων», Βασίλης Δημακόπουλος, τόνισε πως ακόμα και αν έχει υποστεί ζημιά το επίπεδο της ακοής του Ισπανού αριστερού μπακ, θα μπορούσε να παίξει… «Εάν η κροτίδα μειώνει την ακοή ενός ποδοσφαιριστή, τι τον εμποδίζει να παίξει; Μουσική θα ακούσει ή πιάνο θα παίξει; Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού πήγαν στο “Υγεία” ενώ υπήρχαν άλλα τόσα νοσοκομεία να πάει. Το είπε ο γιατρός; Ο γιατρός λέει ότι η ομάδα του Παναθηναϊκού και ο ποδοσφαιριστής αποφάσισαν να πάει στο "Υγεία"». 

Παράλληλα, ο κ. Δημακόπουλος είπε: «Οι προϋποθέσεις, λοιπόν θα μπορούσαν να είναι η παρέλευση του δίωρου, στην οποία οι παίκτες δεν θα μπορούσαν οι παίκτες να παίξουν. Αφού τραυματίστηκε ο ποδοσφαιριστής, γιατί δεν το έγραψε στο φύλλο αγώνα. 

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της έφεσης για την τύχη του ντέρμπι - Πότε αναμένεται η απόφαση, τι ισχύει για το ματς με τον ΠΑΟΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:20 - 03.11.2023

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της έφεσης για την τύχη του ντέρμπι - Πότε αναμένεται η απόφαση, τι ισχύει για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της έφεσης που είχε ασκήσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της πρωτόδικης απόφασης σχετικά με την τύχη του ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό που είχε διακοπεί στο 50' λόγω του τραυματισμού του Χουάνκαρ. Πότε αναμένεται η απόφαση.

Ο μόνος αρμόδιος να πει αν ο ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί είναι ο γιατρός. Αυτά που έγραψε ο διαιτητής στο φ.α. δεν χρήζουν ερμηνείας. Όλοι όσοι είμαστε εδώ, έχουμε βρεθεί και ακούσει κροτίδες, κατά τη διάρκεια των εορτασμών του Πάσχα».