Τρίμηνη απαγόρευση εισόδου για τον Γιαννακόπουλο - Δεν πάει ΣΕΦ, ούτε ΟΑΚΑ σε περίπτωση πέμπτου τελικού
i

© Intime

Τρίμηνη απαγόρευση εισόδου για τον Γιαννακόπουλο - Δεν πάει ΣΕΦ, ούτε ΟΑΚΑ σε περίπτωση πέμπτου τελικού

Sportal newsroom 18:13 - 12.06.2024 / Ανανεώθηκε: 18:38 - 12.06.2024

Λίγη ώρα πριν την έναρξη του Game 4 των τελικών ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να τιμωρήσει με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα, διάρκειας τριών μηνών τον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο και 30.000 ευρώ πρόστιμο. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορέσει να παρακολουθήσει δια ζώσης το ματς στο ΣΕΦ.

Τρεις ώρες πριν την έναρξη του τέταρτου ματς των δύο «αιωνίων» στους τελικούς της Stoiximan Basket League και λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της ΔΕΑΒ που κάλεσε σε απολογία τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη και τον Ματίας Λεσόρ, ήρθε η απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ, που τιμωρεί τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Μάλιστα, η τιμωρία περιλαμβάνει απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για διάστημα τριών μηνών, πράγμα που μοιραία σημαίνει πως ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού δεν έχει δικαίωμα να παρακολουθήσει το Game 4 στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως αρχικά υπολόγιζε να κάνει. Τελικά, δεν θα βρεθεί στο Φαληρικό Στάδιο, παρά το γεγονός ότι όπως εξηγεί η «πράσινη» ΚΑΕ η απόφαση του αθλητικού δικαστή δεν έχει τελεσιδικήσει -οπότε θεωρητικά δεν θα είχε κυρώσεις ακόμα κι αν πήγαινε.

Γιατί αποφάσισε ο Γιαννακόπουλος να μην πάει στο ΣΕΦ - Τι λένε στον Παναθηναϊκό
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:14 - 12.06.2024

Γιατί αποφάσισε ο Γιαννακόπουλος να μην πάει στο ΣΕΦ - Τι λένε στον Παναθηναϊκό

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε την απόφαση να μην πάει στο ΣΕΦ, παρότι όπως χαρακτηριστικά τονίζουν από τον Παναθηναϊκό δεν θα είχε κυρώσεις μέχρι να τελεσιδικήσει η απόφαση.

Επίσης, η τιμωρία του πρακτικά σημαίνει πως αν ο Παναθηναϊκός πάρει τη νίκη το βράδυ της Τετάρτης (12/6) και στείλει τη σειρά σε Game 5 στο ΟΑΚΑ τότε και πάλι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν θα έχει δικαίωμα να μπει στο γήπεδο, ενώ πέραν από την απαγόρευση εισόδου τιμωρήθηκε με πρόστιμο 30.000 ευρώ ο ίδιος και άλλες 50.000 ευρώ η ΚΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ

1. «Επιβάλλεται στον ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ, ιδιοκτήτη της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) την ποινή της απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά για διάστημα τριών (3) μηνών και χρηματικό πρόστιμο ύψους τριάντα χιλιάδων (30.000,00) ευρώ, για πράξεις και δηλώσεις του, οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος, πράξεις που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) που διεξήχθη την 7-6-2024 και

2. Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) χρηματικό πρόστιμο ύψους πενήντα χιλιάδων (50.000,00) ευρώ, για πράξεις και δηλώσεις του ιδιοκτήτη της, για πράξεις και δηλώσεις του ιδιοκτήτη της οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος, και έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του ως άνω αγώνα».

🔴 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός post game LIVE από το ΣΕΦ για το Game 4 των τελικών

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!