Ο Δημήτρης Κολοβός στο Sportal: «Θεωρώ ότι ο Δώνης δεν με στήριξε» (vid)

Ο Δημήτρης Κολοβός στο Sportal: «Θεωρώ ότι ο Δώνης δεν με στήριξε» (vid)

Sportal newsroom 18:53 - 22.01.2024

Ο Δημήτρης Κολοβός μίλησε στη συνέντευξή του στην εκπομπή Sportal Guest στο studio του Sportal για την περίοδο που πέρασε στον Παναθηναϊκό.

Ο Δημήτρης Κολοβός μίλησε στη συνέντευξή του στην εκπομπή Sportal Guest στο studio του Sportal για την περίοδο που πέρασε στον Παναθηναϊκό. Αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Γιώργο Δώνη και δεν έκρυψε την... πικρία του για την στήριξη που δεν ένιωσε από τον Έλληνα τεχνικό. 

Ο Κολοβός, ο οποίος αγωνίζεται στην Ινδονησία για λογαριασμό της Ντέβα Γιουνάιτεντ με την οποία έως τώρα μετράει 18 συμμετοχές έχοντας μάλιστα κι δύο γκολ. Αυτός είναι και ο έκτος σταθμός της πλούσιας καριέρας του, εκτός Ελλάδας, καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Βέλγιο, Ολλανδία, Κύπρο, Μολδαβία και Τουρκία. 

Ο 30χρονος Έλληνας μέσος έχει δει την καριέρα του να παίρνει σχεδόν κάθε χρόνο διαφορετική τροπή σε ένα rollercoaster τρενάκι που ακόμα δεν έχει ολοκληρώσει την πορεία του. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Ωρωπό για να κάνει το άλμα στην καριέρα του στη συνέχεια με τη φανέλα του Πανιωνίου

Έπειτα ακολούθησε ο Ολυμπιακός και το 2016 ξενιτεύτηκε στο Βέλγιο για λογαριασμό της Μέχελεν. Νωρίτερα όμως είχε την ευκαιρία να πάρει μεταγραφή στη Serie A και τη Φιορεντίνα.