Δίπλα στον Πελέ η οικογένειά του για τις τελευταίες του ώρες (pic)
i

Πελέ / screenshot via Twitter

Δίπλα στον Πελέ η οικογένειά του για τις τελευταίες του ώρες (pic)

Δημήτρης Χούπης 12:32 - 25.12.2022 / Ανανεώθηκε: 12:48 - 25.12.2022

Δίπλα για τις τελευταίες του ώρες είναι η οικογένεια του Βραζιλιάνου θρύλου του ποδοσφαίρου, Πελέ.

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου, Πελέ, σύμφωνα με τα τελευταία νέα δείχνει, ότι χάνει τη «μάχη» με τον καρκίνο. Όπως υποστηρίζει μάλιστα το Reuters, οι γιατροί ανέφεραν ότι ο καρκίνος του 82χρονου είναι σε προχωρημένο πλέον στάδιο και θα χρειαστεί φροντίδα, λόγω της νεφρικής και καρδιακής δυσλειτουργίας.

Για τον λόγο αυτό λοιπόν οι συγγενείς του έχουν αρχίσει να μαζεύονται στο νοσοκομείο, Άλμπερτ Άινσταϊν, στο Σάο Πάολο όπου νοσηλεύεται ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος.

Μάλιστα η κόρη του 82χρονου με μία φωτογραφία με την οικογένειά της από το νοσοκομείο ευχήθηκε για τα Χριστούγεννα και ευχαρίστησε το κόσμο για τα μηνύματα που λαμβάνει για το πατέρα της. Μάλιστα έχει βγει και στη δημοσιότητα ένα βίντεο μέσα από το δωμάτιο που βρίσκεται ο Πελέ, στο οποίο δείχνει τον ίδιο να μιλάει με τους συγγενείς του μέσω βιντεοκλήσης.

«Σχεδόν όλοι. Καλά Χριστούγεννα, Ευγνωμοσύνη, αγάπη, συντροφικότητα, οικογένεια. Η ουσία των Χριστουγέννων. Σας ευχαριστούμε όλους για όλη την αγάπη και το φως που στέλνετε».

Μία φωτογραφία δημοσίευσε και ο γιος του, στην οποία του κρατάει το χέρι κι έγραψε «Πετέρα... η δύναμη μου είναι δική σου».