«Εμετικό» πανό στήριξης στους Κροάτες δολοφόνους από τους Γεωργιανούς στο Ντίλα Γκόρι - ΑΠΟΕΛ

Ντίλα Γκόρι- ΑΠΟΕΛ

i

©printscreen

«Εμετικό» πανό στήριξης στους Κροάτες δολοφόνους από τους Γεωργιανούς στο Ντίλα Γκόρι - ΑΠΟΕΛ

Κωνσταντίνος Ζήκος 22:22 - 10.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:16 - 11.08.2023

Σε μια αηδιαστική κίνηση προέβησαν οι Γεωργιανοί οπαδοί της Ντίλα Γκόρι στο παιχνίδι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ για το Conference League, αφού σήκωσαν πανό υποστήριξης στους Κροάτες δολοφόνους του 29χρονου Μιχάλη.

Δεν έχει τελειωμό η ιστορία των συνεχών προκλήσεων για τη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια, με το παιχνίδι μεταξύ Ντίλα Γκόρι και ΑΠΟΕΛ για το Conference League, να «τραβάει» τα βλέμματα για τους λάθος λόγους. Και αυτό γιατί, οι Γεωργιανοί οπαδοί της γηπεδούχου, σήκωσαν ντροπιαστικά πανό υποστήριξης στους Κροάτες δολοφόνους. 

Το πρώτο πανό των γεωργιανών χούλιγκαν γράφει: «Δόξα στους ήρωες. 07/08» και αναφέρεται στα τραγικά γεγονότα το βράδυ της Δευτέρας στην Νέα Φιλαδέλφεια. Το δεύτερο πανό γράφει: «Λευτεριά στους BBB (σ.σ. Bad Blue Boys).

Σε αυτές τις χυδαίες προκλήσεις, απάντησαν οι Κύπριοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, σηκώνοντας πανό που έγραφε στα αγγλικά: «Μόνο οι ηττημένοι χρησιμοποιούν μαχαίρια», αναφερόμενοι στην δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη.

Συγκλονιστικό: Στη ΓΑΔΑ ο ηγέτης των BBB, ένας αρχηγός της Ραπίντ Βιέννης κι ένας προπονητής καράτε - «Διέφυγαν στην Ιταλία με σκάφος οπαδοί της Ντιναμό»!
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

19:14 - 10.08.2023

Συγκλονιστικό: Στη ΓΑΔΑ ο ηγέτης των BBB, ένας αρχηγός της Ραπίντ Βιέννης κι ένας προπονητής καράτε - «Διέφυγαν στην Ιταλία με σκάφος οπαδοί της Ντιναμό»!

Τα ΜΜΕ της Κροατίας έδωσαν στη δημοσιότητα ονόματα συλληφθέντων οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ανάμεσά τους και ο ηγέτης των Bad Blue Boys, αλλά και χούλιγκαν της Ραπίντ Βιέννης. Αναφορά ότι οι δράσεις μπορεί να διέφυγαν με σκάφος στην Ιταλία.

Θυμίζουμε και την ανακοίνωση που εξέδωσε για τα επεισόδια και η UEFA

Η ανακοίνωση της UEFA

«Η UEFA ζήτησε λεπτομερή αναφορά των περιστατικών προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση και να ληφθούν τα κατάλληλα πρόσθετα μέτρα. Στις 8 Αυγούστου 2023, ενόψει των φρικιαστικών επεισοδίων που έλαβαν χώρα στην Αθήνα, η οποία οδήγησε στον χαμό μιας ζωής, η UEFA γνωστοποίησε τις αποφάσεις της για αναβολή του αγώνα AEK Athens FC εναντίον GNK Dinamo που επρόκειτο να διεξαχθεί την ίδια ημέρα. Μετά από αυτή την απόφαση, η UEFA βρίσκεται επί του παρόντος σε επαφές με τις ελληνικές αρχές και έχει ζητήσει να λάβει λεπτομερή αναφορά των περιστατικών προκειμένου να επανεξετάσει και να αξιολογήσει την κατάσταση από πλευράς ασφάλειας και να λάβει τα κατάλληλα πρόσθετα μέτρα. Τα επόμενα βήματα και τυχόν μέτρα που πρέπει να ληφθούν θα ανακοινωθούν σε εύθετο χρόνο».