Δύο αλλαγές στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

Μπερνάρ

i

Intime

Δύο αλλαγές στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:19 - 21.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:32 - 21.01.2024

Ο Φατίχ Τερίμ γνωστοποίησε τους έντεκα ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, οι οποίοι αρχίζουν εναντίον του Αστέρα Τρίπολης.

Να μην προβεί σε αλλαγές πέραν των υποχρεωτικών, αποφάσισε ο Φατίχ Τερίμ για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο σημερινό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Τα δύο νέα πρόσωπα παίζουν επειδή οι προκάτοχοι τους για διαφορετικούς λόγους δεν είναι διαθέσιμοι απόψε.

Ο Ρούμπεν Πέρεθ αρχίζει στη θέση του τιμωρημένου Βιλένα και ο Μλαντένοβιτς αντικαθιστά τον τραυματία Χουάνκαρ. Οι υπόλοιποι εννιά είναι οι ίδιοι που αγωνίστηκαν βασικοί απέναντι στον Ολυμπιακό την Τετάρτη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στη ρεβάνς των "16" του Κυπέλλου.

Ο Τερίμ διατηρεί το σύστημα 4-3-3 και αναθέτει στον Γιούρι Λοντίγκιν την υπεράσπιση της εστίας του Παναθηναϊκού. Οι Γουίλιαν Αράο και Τιν Γεντβάι είναι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί, ο Γιώργος Βαγιαννίδης θα καλύψει το δεξιό άκρο της άμυνας και ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς το αριστερό άκρο.

Στη μεσαία γραμμή, ο Ρούμπεν Πέρεθ θα χρησιμοποιηθεί ως "εξάρι" και οι Γιάννης Κώτσιρας και Μπερνάρ θα τον πλαισιώσουν ως εσωτερικοί μέσοι. Στην επίθεση, Βέρμπιτς και Μαντσίνι θα είναι οι δύο εξτρέμ και ο Σπόραρ θα τοποθετηθεί ως "φουνταριστός".

Στον πάγκο του Τριφυλλιού βρίσκονται οι Ξενόπουλος, Σένκεφελντ, Ζέκα, Λημνιός, Τσοκάι, Αϊτόρ, Φικάι, Ακαϊντίν. Ο Ντραγκόβσκι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, όμως ο Τερίμ τον απέκλεισε από την 20άδα, αφού δεν μετράει ούτε τρεις μέρες στην Αθήνα.