Δυο ημέρες μετά την απόλυσή του, ο Νταβίντε Νίκολα επέστεψε στον πάγκο της Σαλερνιτάνα!
i

Ο Νταβίντε Νίκολα/instagram

Δυο ημέρες μετά την απόλυσή του, ο Νταβίντε Νίκολα επέστεψε στον πάγκο της Σαλερνιτάνα!

Sportal newsroom 13:48 - 18.01.2023 / Ανανεώθηκε: 15:03 - 18.01.2023

Στροφή 180 μοιρών μέσα σε λίγες ώρες από τον πρόεδρο της Σαλερνιτάνα, Ντανίλο Ιερβολίνο, που πήρε πίσω την απόλυση του Ντάβιντε Νίκολα, την οποία προκάλεσε η «βαριά» ήττα (8-2) από την Αταλάντα.

Η πρώτη εξέλιξη που υπήρξε στη Σαλερνιτάνα μετά την πρόσφατη ήττα της από την Αταλάντα ήταν μάλλον φυσιολογική. Με την ομάδα να παλεύει για να παραμείνει στη Serie A, να έχει μείνει έξι αγώνες δίχως «τρίποντο» και να χάνει 8-2 στο Μπέργκαμο, δεν ήταν παράλογο το ότι ο πρόεδρος Ντανίλο Ιερβολίνο αποφάσισε να απολύσει τον προπονητή Νταβίντε Νίκολα.

Ωστόσο, λίγες ώρες μετά τη συγκεκριμένη απόφαση το σκηνικό άλλαξε άρδην και ο Νίκολα θα προπονήσει κανονικά σήμερα τους παίκτες της «γκρανάτα»! Φαίνεται πως ο Ιερβολίνο το σκέφτηκε ξανά κι αφού 48 ώρες πριν είχε δείξει στον Νίκολα την πόρτα της εξόδου έκανε στροφή 180 μοιρών.

Το γεγονός επιβεβαίωσε με ανάρτησή του στα social media o ίδιος o 49χρονος τεχνικός, ο οποίος αποκάλυψε πως είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ιερβολίνο, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο που με κάλεσε, αυτή είναι η απόδειξη πως το νέο ποδόσφαιρο είναι το ποδόσφαιρο του πάθους και της καρδιάς και γι’ αυτό θέλω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη με όλες τις δυνάμεις μου και με όσο πάθος έχω».