Έβαλε το γκολ της ζωής του παίκτης στην Ιαπωνία αλλά το VAR είχε άλλη απόψη (vid)

Τακούμα Αράνο

i

© Screenshot

Έβαλε το γκολ της ζωής του παίκτης στην Ιαπωνία αλλά το VAR είχε άλλη απόψη (vid)

Θάνος Λυμπερόπουλος • 09:51 - 25.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Ο Τακούμα Αράνο πέτυχε το γκολ της ζωής του απ' το κέντρο του γηπέδου, όμως το VAR του το στέρησε πηγαίνοντας τη φάση πίσω και δίνοντας πέναλτι στην αντίπαλη ομάδα.

Στην αναμέτρηση της Σαπόρο με την Φουκουόκα, μπήκε ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς όμως οι πανηγυρισμοί του Τακούμα Αράνο που το πέτυχε δεν κράτησαν για πολύ. Ο Ιάπωνας με ένα εξαιρετικό σουτ απ' το κέντρο του γηπέδου, κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα κι έκανε το 3-1 για την ομάδα του λίγα λεπτά μετά αφότου οι φιλοξενούμενοι μείωσαν. 

Οι πανηγυρισμοί της Σαπόρο όμως δεν κράτησαν για πολύ καθώς ο διαιτητής και το VAR γύρισαν την φάση πίσω για να δώσουν πέναλτι για την αντίπαλη ομάδα. Έτσι το 3-1, έγινε 2-2 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα. 

https://www.youtube.com/watch?v=k03BRIzfLRY&t=124s

Το ποδόσφαιρο μπορεί πολλές φορές να αποδειχθεί σκληρό άθλημα κι όποιος πιστεύει το αντίθετο... να το πει στον παίκτη της Σατόρο που σίγουρα ξέρει κι ο ίδιος πως δύσκολα θα καταφέρει να ξανά πετύχει ένα γκολ τέτοιας ομορφιάς στην καριέρα του. Τουλάχιστον, είχε πετύχει το πρώτο γκολ της ομάδας του στο 5' δίνοντας της το προβάδισμα.