Εξαγριωμένοι οι οπαδοί της Έβερτον, διαδήλωσαν έξω από το προπονητικό επειδή η ομάδα δεν έκανε ούτε μία μεταγραφή
i

Οπαδοί της Έβερτον/©efcdoyley/Reddit. @ToffeeTVEFC/Twitter

Εξαγριωμένοι οι οπαδοί της Έβερτον, διαδήλωσαν έξω από το προπονητικό επειδή η ομάδα δεν έκανε ούτε μία μεταγραφή

Κώστας Τόπας 11:18 - 01.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:18 - 01.02.2023

Δεν φαίνεται πως άρεσε ιδιαίτερα στους οπαδούς της Έβερτον, η απόφαση της διοίκησης να μην προχωρήσει σε μεταγραφική ενίσχυση τον Ιανουάριο.

Τα «ζαχαρωτά» απέτυχαν να εξασφαλίσουν νέους παίκτες παρά την άφιξη του Σον Ντάιτς στην τεχνική ηγεσία, ο οποίος αντικατέστησε τον Φρανκ Λάμπαρντ. Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 19η θέση της Premier League και αντιμετωπίζει τον κίνδυνο του υποβιβασμού.

Από την πλευρά τους, οι οπαδοί της Έβερτον εξαγριώθηκαν κατά τη διοίκησης όταν είδαν τα αφεντικά Φαρχάντ Μοσίρι και Μπιλ Κίνραϊτ να μην προχωρούν σε μεταγραφική ενίσχυση του ρόστερ τον Ιανουάριο. Γι' αυτό κι αποφάσισαν να διαδηλώσουν έξω από το προπονητικό της ομάδας τους, με πανό και συνθήματα κατά της διοίκησης.

Πάντως, ο νέος τεχνικός της Έβερτον, με την άφιξή του στην ομάδα είχε ήδη έτοιμη με μια λίστα με μεταγραφικούς στόχους που πίστευε ότι θα βοηθούσαν την ομάδα να παραμείνει στην Premier League. Ωστόσο, οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την υπογραφή κανενός παίκτη, κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν αντιδράσεις.