Έδωσαν τα χέρια Αρης και Μάντζιος

Άκης Μάντζιος

i

© Intime

Έδωσαν τα χέρια Αρης και Μάντζιος

Αλέξης Σαββόπουλος 15:57 - 30.05.2024 / Ανανεώθηκε: 16:11 - 30.05.2024

Στον κιτρινόμαυρο πάγκο παραμένει και την επόμενη σεζόν ο Έλληνας τεχνικός.

Αρης και Μάντζιος συνεχίζουν μαζί και τον επόμενο χρόνο. Ο Έλληνας τεχνικός που βρίσκεται από χθες στην Αθήνα, συναντήθηκε σήμερα με τους ανθρώπους του Άρη και συμφώνησαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους για ένα ακόμη χρόνο, μιας και η προηγούμενη εκπνέει τον φετινό Ιούνιο. Εξέλιξη που λίγο-πολύ είχε δρομολογηθεί αμέσως μετά τον τελικό σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Καρυπίδης με τον Έλληνα τεχνικό, στον οποίο εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν, ανεξάρτητα από την αρνητική εξέλιξη στον τελικό.

Την είδηση επιβεβαίωσε με μια λιτή ανακοίνωση πριν από λίγο η ΠΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας μας, Απόστολο Μάντζιο και για τη νέα αγωνιστική περίοδο (2024-2025)». Ο Μάντζιος έχει κοουτσάρει τον Άρη σε 107 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις στις δυο διαφορετικές θητείες του στον κιτρινόμαυρο πάγκο. Την πρώτη από τον Σεπτέμβριο του 2020 ως τον Φεβρουάριο του 2022 και τη δεύτερη από τις 29 Αυγούστου της περασμένης χρονιάς.

Μετά την επισημοποίηση της συνέχισης της συνεργασίας τους και την επόμενη σεζόν, τίθεται σε εφαρμογή το πλάνο της επόμενης μέρας που αφορά τον σχεδιασμό του ρόστερ της νέας περιόδου, τον καθορισμό της προετοιμασίας και των κινήσεων που πρέπει να γίνουν σε όλα τα επίπεδα.

Ο Λάζαρος αποχαιρέτησε τον Άρη με αιχμές κατά Μάντζιου: «Ερασιτεχνικές προπονήσεις και διαχείριση»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:22 - 29.05.2024

Ο Λάζαρος αποχαιρέτησε τον Άρη με αιχμές κατά Μάντζιου: «Ερασιτεχνικές προπονήσεις και διαχείριση»

O Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με ανάρτησή του στα social media αποχαιρέτησε τον Άρη, ευχαρίστησε τον Θόδωρο Καρυπίδη κι άφησε αιχμές κατά της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.