Έφυγε για Τουρκία ο Άοσμαν (pic)
i

Αϊάς Άοσμαν / © Intime

Έφυγε για Τουρκία ο Άοσμαν (pic)

Sportal newsroom 17:45 - 13.01.2023

Ο Αϊάς Άοσμαν φαίνεται πως βρήκε άμεσα τον νέο σταθμό της καριέρας του, αφού ο ίδιος μοιράστηκε ένα «story» όπου ταξιδεύει στην Τουρκία.

Ο Αϊάς Άοσμαν αποτέλεσε παρελθόν από τον Ιωνικό, με τις δύο πλευρές να χωρίζουν με επεισοδιακό τρόπο. Η ομάδα κατηγόρησε τον παίκτη πως ήταν αδιάφορος, όμως ο ίδιος μέσω του Sportal διέψευσε τους παράγοντες τους συλλόγου και έσπευσε να «καθαρίσει» το όνομα του.

Άοσμαν στο Sportal: «Λένε ψέματα στον Ιωνικό, αλλά ο Θεός θα τους επιστρέψει αυτό που μου έκαναν»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:35 - 13.01.2023

Άοσμαν στο Sportal: «Λένε ψέματα στον Ιωνικό, αλλά ο Θεός θα τους επιστρέψει αυτό που μου έκαναν»

Η αποχώρηση του Άιας Άοσμαν από τον Ιωνικό ήρθε με πολύ παρασκήνιο και καταγγελίες από την ομάδα της Νίκαιας. Το Sportal επικοινώνησε με τον Σύριο μεσοεπιθετικό, που υποστηρίζει πως όλα όσα του καταλογίζονται είναι ψέματα.

Αυτό που έχει σημασία πλέον είναι το μέλλον του Ιρανού και αυτό φαίνεται πως θα είναι προς Τουρκία μεριά. Ο 28χρονος επιθετικός μοιράστηκε ένα «story» στο Instagram, μέσω του οποίου αποτυπώνεται η πτήση του για την γειτονική χώρα.

Θυμίζουμε ότι από εκεί είχε ξεκινήσει και όλο το «σήριαλ» αναφορικά με την περίπτωση του το περασμένο καλοκαίρι, αφού ένα μπέρδεμα τον οδήγησε στην Αντάμα Ντεμιρσπόρ - η οποία είναι και ο επικρατέστερος προορισμός - με τον Ιωνικό να υποστηρίζει πως του είχε δώσει «συγχωροχάρτι».