Εκνευρίστηκε ξανά ο Ντεσάν σε ερώτηση για τον Μπενζεμά: «Δεν ασχολούμαι με προκλήσεις...» (vid)
i

Ντιντιέ Ντεσάν/©PrtScr

Εκνευρίστηκε ξανά ο Ντεσάν σε ερώτηση για τον Μπενζεμά: «Δεν ασχολούμαι με προκλήσεις...» (vid)

Κώστας Τόπας 13:43 - 17.12.2022 / Ανανεώθηκε: 13:56 - 17.12.2022

Ο Ντιντιέ Ντεσάν απέφυγε, γι' ακόμη μία φορά, να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων που αφορούσαν τον Καρίμ Μπενζεμά.

Την παραμονή του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Αργεντινή την Κυριακή (18/12, 17:00) ο προπονητής των «τρικολόρ» Ντιντιέ Ντεσάν ξεκαθάρισε τα πράγματα για τον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, αλλά δεν είναι διατεθειμένος να ταξιδέψει στο Κατάρ για να ενισχύσει την Γαλλία στον τελικό του Μουντιάλ.

Ο Μπενζεμά ενοχλήθηκε από τα σχόλια του Ντεσάν και δεν σκοπεύει να πάει στον τελικό (vid)
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

13:26 - 15.12.2022

Ο Μπενζεμά ενοχλήθηκε από τα σχόλια του Ντεσάν και δεν σκοπεύει να πάει στον τελικό (vid)

Ο Καρίμ Μπενζεμά δεν είναι διατεθειμένος να ταξιδέψει στο Κατάρ για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στην Αργεντινή, καθώς ενοχλήθηκε από τις δηλώσεις του προπονητή των «τρικολόρ», Ντιντιέ Ντεσάν.

Μάλιστα, λίγα 24ωρα πριν το ματς με τους Αργεντινούς, ο διεθνής Γάλλος φορ ανήρτησε μια selfie του στο Instagram με τη λεζάντα «δεν ενδιαφέρομαι» και με αυτόν τον τρόπο ξεκίνησαν οι εικασίες για το νόημα του αινιγματικού του μηνύματος.

Οι δημοσιογράφοι δεν θα μπορούσαν να μην ρωτούσαν στη συνέντευξη Τύπου, τον Ντιντιέ Ντεσάν σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί με τον Καρίμ Μπενζεμά. Αυτή τη φορά, ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Γάλλων, προτίμησε να χαμογελάσει, χωρίς να κρύβει την ενόχλησή του.

«Αν δεν απαντήσω, θα πείτε ότι είμαι νευριασμένος. Έχω παίκτες που έχουν τραυματιστεί στο παρελθόν. Ο Καρίμ είναι ένας από αυτούς. Ο τελευταίος που τραυματίστηκε είναι ο Λούκας Ερναντές. Από τότε, έχω 24 παίκτες να διαχειριστώ και τους ξέρετε. Το να κάνετε αυτή την ερώτηση είναι στην καλύτερη περίπτωση άβολο για αυτούς. Η ομάδα είναι εδώ. Δεν ασχολούμαι με τις προκλήσεις παικτών, πρώην παικτών ή τραυματισμένων παικτών. Κάποιοι θα είναι εκεί, άλλοι όχι, δεν ξέρω..», αντέδρασε ο Ντεσάν, εμφανώς εκνευρισμένος με αυτή την πολλοστή ερώτηση για τον Μπενζεμά.