Ελ Κααμπί: «Είμαστε πιο κοντά στον τελικό, αλλά μένει ένα ακόμα παιχνίδι»

Αγιούμπ Ελ Κααμπί

i

©intime

Ελ Κααμπί: «Είμαστε πιο κοντά στον τελικό, αλλά μένει ένα ακόμα παιχνίδι»

Δημήτρης Χούπης 00:44 - 03.05.2024 / Ανανεώθηκε: 13:31 - 17.05.2024

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Ολυμπιακού, Αγιούμπ Ελ Κααμπί μετά το παιχνίδι δήλωσε μεταξύ άλλων ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι πιο κοντά στον τελικό, αλλά μένει ένας αγώνας ακόμα.

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια νίκη με 4-2 στο Μπέρμιγχαμ επί της Άστον Βίλα και είναι ένα παιχνίδι μακριά από τον τελικό του Conference League. Μεγάλος πρωταγωνιστής των «ερυθρολεύκων» ήταν ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ.

Μετά το παιχνίδι ο Μαροκινός κεντρικός επιθετικός του Ολυμπιακού ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας που πήγε στην Αγγλία, ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι μία νίκη μακριά από τον τελικό.

Κρατούσες το πρώτο σου χατ-τρικ με τον Ολυμπιακό για τον ημιτελικό;

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που ήρθε μέχρι την Αγγλία. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, πιστεύαμε πως μπορούμε να κερδίσουμε. Ευχαριστώ τον κόσμο, τους συμπαίκτες μας, το σταφ που βοήθησαν να πετύχουμε κάτι τέτοιο. Έχουμε ένα ματς ακόμη βέβαια».

Θα μας πεις κάτι για σένα και τα 30 γκολ που έχεις πετύχει;

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με βοηθάνε για να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ. Μένουν τέσσερα παιχνίδια, είναι σημαντικά για να κλείσουμε καλά τη σεζόν και θα κάνω τα πάντα».

Πόσο κοντά είναι ο Ολυμπιακός πλέον στον τελικό;

«Είμαστε πιο κοντά αλλά μένει ένα παιχνίδι. Είμαστε μια ομάδα, μια οικογένεια και πρέπει να πάμε με πολύ συγκέντρωση».