Ελληνικές «σειρήνες» για Τζάχανμπακς
i

Τζάχανμπακς / screenshot via Twitter

Ελληνικές «σειρήνες» για Τζάχανμπακς

Sportal newsroom 12:35 - 27.12.2022 / Ανανεώθηκε: 12:39 - 27.12.2022

Τρεις ελληνικές ομάδες έχουν «βάλει στο μάτι» τον Ιρανό επιθετικό της Φέγενορντ, Αλιρέζα Τζάχανμπακς.

Πόλος έλξης ελληνικών ομάδων έχει γίνει ο Ιρανός επιθετικός, Αλιρέζα Τζάχανμπακς. Σύμφωνα με ιρανικά μέσα τρεις ελληνικές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον επιθετικό της Φέγενορντ, με τη μία να είναι ο Παναθηναϊκός

Τα ονόματα των άλλων δύο ομάδων ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά. Το δημοσίευμα αναφέρει πως και οι τρεις σύλλογοι είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν το ποσό, το οποίο ζητάει η ολλανδική ομάδα για τον 29χρονο, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Οι τρεις ελληνικές ομάδες θα έχουν ανταγωνισμό μάλιστα για την απόκτηση του Τζάχανμπακς, καθώς μία γερμανική ομάδα έχει καταθέσει ήδη πρόταση. Ο Ιρανός όμως από τη μεριά του θέλει να παραμείνει στη Φέγενορντ, όπως αναφέρουν τα μέσα της πατρίδας του.

Η καριέρα του στην Ολλανδία έχει πάρει τη κατιούσα, αλλά ο ίδιος θέλει να μείνει συγκεντρωμένος στην ομάδα του προκειμένου να κερδίσει ξανά τη θέση του βασικού. Ενδεικτικό της κακής του σεζόν είναι, ότι έχει πετύχει μόνο δύο γκολ σε 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ με το Ιράν στο Παγκόσμιο Κύπελλο είχε δύο εμφανίσεις δίχως να καταφέρει να βρει δίχτυα.