«Πολύ κοντά στην Αλ Σαμπάμπ ο Εμβιλά»

Γιαν Εμβιλά

i

© Intime

«Πολύ κοντά στην Αλ Σαμπάμπ ο Εμβιλά»

Sportal newsroom 22:51 - 08.09.2023 / Ανανεώθηκε: 22:52 - 08.09.2023

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα ο Γιαν Εμβιλά θα συνεχίσει τη καριέρα του στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Σαμπάμπ.

Tον Ιούλιο του 2023 ο Γιαν Εμβιλά έμεινε και επίσημα ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, ψάχνοντας την επόμενη ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του. Αυτή φαίνεται πως βρέθηκε και αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. 

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα ο Γάλλος μέσος αναμένεται να συνεχίσει τη καριέρα του στην Αλ Σαμπάμπ. Μάλιστα η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία είχε προσεγγίσει τον Εμβιλά, ενώ ταυτόχρονα το όνομά του είχε ακουστεί για τη Φούλαμ και τη Μαρσέιγ.  

Ο Γιαν Εμβιλά αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2020 και κατέγραψε συνολικά 141 συμμετοχές. Ο συνολικός του απολογισμός με τα «ερυθρόλευκα» ήταν 8 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, πανηγυρίζοντας παράλληλα την κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων στη Stoiximan Super League.  

Ο Κασάμι κλείνει στη Σαμπντόρια

Τον επόμενο προορισμό της καριέρας του φαίνεται ότι έχει βρει ο Παϊτίμ Κασάμι, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού είναι ένα βήμα μακριά από τη Σαμπντόρια και τη Serie B.

Ο Ολυμπιακός στηρίζει τους πληγέντες: Ανθρωπιστική βοήθεια από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ σε Βόλο και Καρδίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

19:49 - 08.09.2023

Ο Ολυμπιακός στηρίζει τους πληγέντες: Ανθρωπιστική βοήθεια από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ σε Βόλο και Καρδίτσα

Τη στήριξη του με έμπρακτο τρόπο θέλησε να δείξει ο Ολυμπιακός στους πληγέντες από την κακοκαιρία Daniel, στέλνοντας ανθρωπιστική βοήθεια σε Καρδίτσα και Βόλο.

Ο Κασάμι έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό μετά τη λήξη του συμβολαίου του και από τότε ήταν σε αναζήτηση ομάδας. Τελικά όπως όλα δείχνουν αυτή θα είναι η Σαμπντόρια, η οποία πλέον αγωνίζεται στην Serie B μετά τον υποβιβασμό της.