Μετά τον Εμπαπέ η Ρεάλ κινείται για το παιδί «θαύμα» της Λεβερκούζεν

Φλόριαν Βιρτς

i

©Photo by Tullio Puglia - UEFA/UEFA via Getty Images/Ideal Images

Μετά τον Εμπαπέ η Ρεάλ κινείται για το παιδί «θαύμα» της Λεβερκούζεν

Κώστας Τόπας 11:28 - 13.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:48 - 29.05.2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Φλόριαν Βιρτς, τον επιθετικό μέσο της Λεβερκούζεν, για μεταγραφική περίοδο της σεζόν 2025/26.

Εν αναμονή του Κιλιάν Εμπαπέ τις επόμενες εβδομάδες, η Ρεάλ Μαδρίτης σχεδιάζει ήδη το ρόστερ της για το καλοκαίρι του 2025. Σύμφωνα με τη Marca, ο σύλλογος έχει θέσει τον Φλόριαν Βιρτς, τον 21χρονο μέσο της Λεβερκούζεν, ως ο ως μεγάλο στόχο της μεταγραφικής περιόδου για τη σεζόν 2025/26.

Ήδη στο στόχαστρο της Ρεάλ από το 2022, ο Γερμανός διεθνής (16 συμμετοχές, 1 γκολ) είδε την πρόοδό του να σταματά ξαφνικά τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους λόγω ρήξης του χιαστού συνδέσμου του γόνατος. Έκτοτε έχει ανακτήσει όλες τις ικανότητές του και το καλύτερό του επίπεδο υπό τις διαταγές του Τσάμπι Αλόνσο, του οποίου η ομάδα εξακολουθεί να είναι αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο 21χρονος αστέρας έχει πετύχει 18 γκολ και έδωσε 19 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν. Με συμβόλαιο μέχρι το 2027, ο Βιρτς φαίνεται πως παραμείνει στη Γερμανία την επόμενη σεζόν με την προοπτική να αγωνιστεί στο Champions League. Αυτό θα ταίριαζε και στη Ρεάλ, η οποία έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με τον παίκτη, για να τον πείσει να ενταχθεί στην ισπανική πρωτεύουσα σε ένα χρόνο από τώρ.α

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, οι διαπραγματεύσεις θα μπορούσαν να διευκολυνθούν από τις εγκάρδιες σχέσεις μεταξύ της Ρεάλ και της Λεβερκούζεν, ακόμη κι αν η «απειλή» άλλων μεγάλων πλούσιων συλλόγων μπορεί να έχουν τα βλέμματα γύρω από την υπόθεση.

Σαν μικρό παιδί: Ο Αντσελότι χόρεψε μαζί με τον Καμαβινγκά κι έγινε viral (vid)
LA LIGA

15:20 - 12.05.2024

Σαν μικρό παιδί: Ο Αντσελότι χόρεψε μαζί με τον Καμαβινγκά κι έγινε viral (vid)

Ο Κάρλο Αντσελότι εκπλήρωσε, όπως είπε ο ίδιος, ένα όνειρο. Να χορέψει μαζί με τον Εντουαρντό Καμαβινγκά κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών της Ρεάλ για το 36ο πρωτάθλημα στην ιστορία της.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ, πρόεδρος των «μερέχνες», θα παρέμβει στο οικονομικό κομμάτι εάν οι συζητήσεις πάρουν καλή κατεύθυνση για τη Ρεάλ. Ενώ περιμένουν τον Βιρτς σε ένα χρόνο, οι Μαδριλένοι έχουν να ανακοινώσουν τις μεταγραφές των Έντρικ και Εμπαπέ αυτό το καλοκαίρι και εκείνων που ελπίζουν οι Λένι Γιόρο (Λιλ) και Αλφόνσο Ντέιβις (Μπάγερν Μονάχου).