Εμπαπέ: Το συγκινητικό μήνυμα στον Χακίμι (pics & vid)
i

Κιλιάν Εμπαπέ/ ©Intime

Εμπαπέ: Το συγκινητικό μήνυμα στον Χακίμι (pics & vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:56 - 15.12.2022 / Ανανεώθηκε: 12:56 - 15.12.2022

Ο Κιλιάν Εμπαπέ μετά την πρόκριση της Γαλλίας στον τελικό του Μουντιάλ 2022 δεν ξέχασε τον συμπαίκτη του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Η εντυπωσιακή πορεία του Μαρόκο στο 22ο Παγκόσμιο Κύπελλο ολοκληρώθηκε χθες βράδυ (14/1). Οι Αφρικανοί ηττήθηκαν από τη Γαλλία με 2-0 και αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση ένα βήμα πριν τον τελικό. 

Οι «τρικολόρ» θα παλέψουν για την back to back κατάκτηση του τροπαίου του Μουντιάλ κόντρα στην Αργεντινή το απόγευμα της Κυριακής (18/12,17:000 στο «Λουϊσάλ». Ο Κιλιάν Εμπαπέ μετά τη λήξη του ματς Γαλλία - Μαρόκο αποθέωσε μέσω των social media τον καλό του φίλο και συμπαίκτη του στην Παρί Σεν Ζερμέν, Ασκράφ Χακίμι. Λίγο πριν οδηγηθούν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια μάλιστα, ο Γάλλος επιθετικός αγκάλιασε τον Μαροκινό αμυντικό και προσπάθησε να τον παρηγορήσει μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του. 

Λίγα λεπτά αργότερα ο Κιλιάν Εμπαπέ, έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram: «Μην στεναχωριέσαι αδελφέ, όλοι είναι περήφανοι για αυτό που έκανες. Έγραψες ιστορία», συνοδεύοντας με μία φωτογραφία τους. 

Δείτε το post του Γάλλου επιθετικού:

«Σήμερα θα είναι μια θλιβερή μέρα, αλλά θα ξυπνήσετε αύριο και θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε γράψει ιστορία. Σήκωσε το κεφάλι σου αδερφέ μου, συγχαρητήρια», ήταν τα λόγια του Σέρχιο Ράμος προς τον συμπαίκτη του στους Παριζιάνους, Χακίμι.