Ο Έντερ αποκάλυψε πως είχε... σχεδιάσει το γκολ, βλέποντας πως συμπεριφέρεται ο Μπρινιόλι

O Έντερ Γκονζάλεθ

Ο Έντερ αποκάλυψε πως είχε... σχεδιάσει το γκολ, βλέποντας πως συμπεριφέρεται ο Μπρινιόλι

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:22 - 17.12.2023

Το... κόλπο για να σκοράρει κόντρα στον Μπρινιόλι αποκάλυψε ο Έντερ Γκονζάλεθ, μιλώντας μετά το Ατρόμητος - Παναθηναϊκός στην κάμερα της Nova.

Ο Ατρόμητος πήρε θριαμβευτικό τρίποντο κόντρα στον Παναθηναϊκό, επικρατώντας με 3-2 στο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Ο άνθρωπος που έφερε την ισοφάριση ήταν ο Έντερ Γκονζάλεθ, ο οποίος αποκάλυψε το... μυστικό για τον τρόπο με τον οποίο σκόραρε κόντρα στον Μπρινιόλι

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έντερ:

Για το γκολ: «Σίγουρα αυτό το γκολ ήταν κομβικό. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι στο πρώτο μέρος. Πήγαμε στα αποδυτήρια στο 1-1 και αυτό μας βοήθησε στη συνέχεια».

Για την κίνηση που έκανε στο γκολ του και αν ήταν προμελετημένη: «Είχα παρατηρήσει τα τρία προηγούμενο φάουλ, ότι η άμυνα και ο τερματοφύλακας είχαν στατικότητα στις στατικές φάσεις. Αποφάσισα να τρέξω από την πίσω ζώνη. Έτρεξα και πετύχαμε αυτό το γκολ».

Για το αν είχε ανάλογο σχέδιο και η ομάδα: «Τόσο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και πριν φτιάξαμε το πλάνο μας. Και στα αποδυτήρια το κάναμε, ενώ προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε τα λάθη μας».

Για το ότι ο Ατρόμητος είναι στο μείον δύο εξάδα και αν είναι στόχος της ομάδας τα playoffs: «Πάντα όταν κάνουμε μια μεγάλη νίκη μας ρωτάνε για τα playoffs. Δουλεύουμε σκληρά και πρέπει να παραμείνουν προσγειωμένοι για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για την ασίστ που έδωσε στο τρίτο γκολ του Ατρομήτου: «Ήταν μια εύκολη πάσα στην αντεπίθεση. Ο προπονητής μας είπε να εκμεταλλευτούμε αυτές τις φάσεις. Έκανα αυτή την εύκολη πάσα και σκοράραμε».

Για την απόφαση της κυβέρνησης να γίνουν τα παιχνίδια τους επόμενους δύο μήνες κεκλεισμένων των θυρών: «Μας λείψανε οι οπαδοί. Θα θέλαμε να είναι εδώ. Θεωρώ ότι είναι αδικό που πληρώνουμε εμείς όλη αυτή την κατάσταση».