Με έμφραγμα στον «Ερυθρό Σταυρό» η μητέρα του αδικοχαμένου Μιχάλη, από την επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια

Με έμφραγμα στον «Ερυθρό Σταυρό» η μητέρα του αδικοχαμένου Μιχάλη, από την επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια

Sportal newsroom 14:30 - 08.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:36 - 08.08.2023

Στο «Ερυθρό Σταυρό» με έμφραγμα βρίσκεται η μητέρα του αδικοχαμένου Μιχάλη, που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετά το άκουσμα του άδικου θανάτου του παιδιού της.

Ο 29χρονος Μιχάλης, οπαδός της ΑΕΚ, «έφυγε» άδικα. Μαχαιρώθηκε στο μπράτσο και πέθανε από ακατάστατη αιμορραγία, από τη δολοφονική επίθεση που βίωσε η «πολιτεία» της Νέας Φιλαδέλφειας το βράδυ της Δευτέρας, από οπαδούς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου παρά τις έντονες προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να διατηρηθεί στη ζωή.

Η μητέρα του Μιχάλη όταν έφτασε στο νοσοκομείο ενημερώθηκε αρχικά ότι ο γιός της είναι βαριά τραυματισμένος, αλλά λίγο αργότερα πληροφορήθηκε τον θάνατο του. Εκεί, η μάνα κατέρρευσε, όπως δήλωσε επίσημα η νονά του θύματος.

Όπως είναι λογικό, η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ αναβλήθηκε με απόφαση της UEFA, η οποία θα ανακοινώσει σύντομα την νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα. Φυσικά, αυτό που συνέβη έχει συγκλονίσει την «κιτρινόμαυρη οικογένεια» και έχει προκαλέσει, πέρα από μεγάλη θλίψη και έντονο εκνευρισμό για την στάση της Ντινάμο, αλλά και της αστυνομίας.

Πέρα από τα συλλυπητήρια που δέχτηκε η οικογένεια του 29χρονου, αλλά και η ΠΑΕ ΑΕΚ, από τις ελληνικές ομάδες, υπήρξε και σχετική ανακοίνωση της Κροατικής Ομοσπονδίας, που απολογήθηκε για το περιστατικό, τονίζοντας ότι αυτό που συνέβη, δεν αντικατοπτρίζει την Κροατία, ούτε τον λαό της.

Πηγή: Lawandorder.gr