Επική αποθέωση σε Αλαφούζο στην Αλεξάνδρας: «Αλαφούζε ζήσε» (vid)

Επική αποθέωση σε Αλαφούζο στην Αλεξάνδρας: «Αλαφούζε ζήσε» (vid)

Sportal newsroom 12:32 - 10.04.2023 / Ανανεώθηκε: 12:37 - 10.04.2023

Οπαδοί του Παναθηναϊκού αποθέωσαν τον Γιάννη Αλαφούζο μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, με το κλίμα για τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να έχει μεταβληθεί άρδην!

Οι εποχές που ο Γιάννης Αλαφούζος δίσταζε να εμφανιστεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης», έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί! Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ όχι μόνο δεν αποδοκιμάζεται από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, αλλά πλέον απολαμβάνει την αποθέωση τους.

Στη διάρκεια της φετινής σεζόν, με την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να διεκδικεί τον τίτλο μετά από χρόνια, έχουν καταγραφεί διάφορα στιγμιότυπα με φίλους του Τριφυλλιού που βγάζουν selfies με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ένα σκηνικό που δεν ήταν συνηθισμένο και μάλλον μη αναμενόμενο για τους περισσότερους. Ωστόσο, πλέον, η σχέση που αναπτύσσει ο Αλαφούζος με τον κόσμο των «πράσινων» έχει περάσει στην… επόμενη πίστα.

Μετά τη λήξη του ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων, με τη νίκη και την απόδοση του Παναθηναϊκού να έχουν σκορπίσει ντελίριο ενθουσιασμού, οπαδοί περικύκλωσαν το τζιπ του Γιάννη Αλαφούζου και τον αποθέωσαν.

Οι φίλοι του Τριφυλλιού φωνάζουν συνθήματα για την επικράτηση επί του Ολυμπιακού και δίνουν συγχαρητήρια και στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ. Με τον ίδιο να απολαμβάνει τη στιγμή και την κάμερα του κινητού να τον αποτυπώνει ιδιαίτερα χαμογελαστό!

Δείτε το βίντεο που κυκλοφορεί στα social media: