Επικό «τρολάρισμα» του KFC στον Κριστιάνο για την διαφαινόμενη οριστική συμφωνία του με την Αλ Νασρ
i

Kριστιάνο Ρονάλντο /© Intime

Επικό «τρολάρισμα» του KFC στον Κριστιάνο για την διαφαινόμενη οριστική συμφωνία του με την Αλ Νασρ

Πάνος Μαλακτάρης • 14:13 - 06.12.2022 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

Δεν «χαρίστηκε» στον Πορτογάλο σούπερ σταρ μέσω του λογαριασμού της στο twitter η γνωστή αλυσίδα εστίασης.

Τα δημοσιεύματα όλο και πληθαίνουν αναφορικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την-επίσημη-λήξη της συνεργασίας του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του κρατά όλους τους ποδοσφαιρόφιλους σε αγωνία για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ωστόσο τα τελευταία 24ωρα όλα δείχνουν πως θα καταλήξει στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, στα κίτρινα της Αλ Νασρ. Αν καταλήξει όντως εκεί, θα βρει τον συμπατριώτη του προπονητή Πέδρο Εμάνουελ.

Πολλοί θα ισχυρίζονταν-ίσως όχι αδίκως-πως δεν είναι και η καλύτερη επιλογή από πλευράς πρεστίζ ώστε να κλείσει εκεί την καριέρα του ο Κριστιάνο, ανεξάρτητα αν με τα ποσά που ακούγονται πως θα λάβει, ο όλος ντόρος κάπως μετριάζεται.

Η KFC ωστόσο, σίγουρα δεν μοιάζει να συγκαταλέγεται σε αυτούς που συμμερίζονται ιδιαίτερα μια τέτοια μετακίνηση. ‘Έτσι, σε μια «μπρουτάλ» έκφραση ατόφιου, ακατέργαστα φλεγματικού Βρετανικού χιούμορ, με ένα «τιτίβισμά» της λίγων μόλις λέξεων, κατάφερε να γίνει viral σε ελάχιστα μόλις λεπτά.

Τι ανέφερε; Ανέβασε μια φωτογραφία του Ρονάλντο με την φανέλα της Αλ Νασρ, γράφοντας το λιτό «Τίμιο μπακ-απ για τον Αμπουμπακάρ, να είμαστε ειλικρινείς», θέλοντας έτσι να «πικάρει» την διαφαινόμενή του επιλογή.

Ο κατά τα άλλα αξιόλογος 30χρονος Βενσάν Αμπουμπακάρ, που ήρθε στην ομάδα από την Μπεσίκτας, ασφαλώς και δεν μπορεί να συγκριθεί σε αξία με τον Πορτογάλο. Ωστόσο, η ανάρτηση προσέφερε άφθονο γέλιο, με πάνω από 6.400 αναδημοσιεύσεις σε λιγότερο από ένα 24ωρο. Λίγο χιούμορ να διαθέτει πάντως, λογικά θεωρούμε πως θα γέλασε και ο ίδιος ο Ρονάλντο!