Επιμένουν οι Ιταλοί για Ματσόκι και ΑΕΚ

Ματσόκι

i

Πασκουάλε Ματσόκι/©intime

Επιμένουν οι Ιταλοί για Ματσόκι και ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 16:10 - 23.12.2023 / Ανανεώθηκε: 16:11 - 23.12.2023

Συνεχίζεται το μπαράζ δημοσιευμάτων στην Ιταλία σχετικά με το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ματσόκι

Όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα, πως η ΑΕΚ στην φετινή χειμερινή μεταγραφική αγορά, θα είναι ενεργή. Και μπορεί η θέση του δεξιού μπακ, να μην μοιάζει πως είναι η πρώτη προτεραιότητα. Παρόλα αυτά οι Ιταλοί εξακολουθούν να επιμένουν με μπαράζ δημοσιευμάτων, εδώ και δυο εβδομάδες, για ενδιαφέρον της Ένωσης για τον Πασκουάλε Ματσόκι. Σήμερα μάλιστα, υπήρχαν δυο διαφορετικά σχετικά με το θέμα. 

Από την μια μεριά υπήρχε το Salernosport24 που εκτιμούσε πως «ο Ματσόκι θα μπορούσε να καταλήξει στην Ελλάδα, στην ΑΕΚ, ή θα μπορούσε να παραμείνει στην Ιταλία, μπαίνοντας στη «δική του» Νάπολι". Επισημαίνοντας πως ότι πρόκειται να γίνει, θα είναι με ελεύθερη μεταγραφή. Από την άλλη υπάρχει το Salernitananews.it που κατατάσσει τον Ματσόκι ανάμεσα στους πιο περιζήτητους παίκτες από τη Σαλερνιτάνα και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα μπορούσε να αλλάξει ομάδα". Αλλά τονίζει πως υπάρχει η προοπτική της μεταγραφής στη Νάπολι, που μπορεί να κλείσει στα τρία εκατομμύρια, καθώς "η ΑΕΚ δεν θα ανέβει πάνω από τα δυο". 

Προφανώς από την στιγμή που οι Ιταλοί μπλέκουν τη Νάπολι στο μεταγραφικό σενάριο, είναι δύσκολο όλο αυτό να αφορά και την ΑΕΚ. Ειδικά στα ποσά που γράφουν τα δημοσιεύματα, αλλά κυρίως επειδή δύσκολα για έναν παίκτη που είναι ο στόχος της Νάπολι, μπορεί η επόμενη επιλογή να είναι η ΑΕΚ. Από την άλλη μεριά, αυτή η επιμονή των Ιταλών, ίσως κάτι να σημαίνει και βέβαια ίσως να υπάρχει κάποια λεπτομέρεια στην ιστορία, που να μην είναι ακόμα γνωστή.