Επίσημα στον Παναθηναϊκό ο Γερεμέγεφ, στο... κατόπι του Μαρσέλο η Αλ Νασρ
i

©Sportal.gr

LIVE TRANSFER CENTER Επίσημα στον Παναθηναϊκό ο Γερεμέγεφ, στο... κατόπι του Μαρσέλο η Αλ Νασρ

Sportal newsroom 09:21 - 20.01.2023 / Ανανεώθηκε: 12:44 - 21.01.2023

Το «μεταγραφικό παζάρι» του Ιανουαρίου συνεχίζεται και το Sportal σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις κινήσεις των ομάδων της Super League, αλλά και των υπολοίπων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

22:12 Βαγιαδολίδ για Γιακουμάκη

Ο Γιώργος Γιακουμάκης καταδιώκεται από μνηστήρες, με την ισπανική Βαγιαδολίδ να κάνει πρόταση στον παίκτη προκειμένου να τον αποκτήσει από τη Σέλτικ.

19:11 Ο Μπρούμα ανακοινώθηκε από τη Φενέρμπαχτσε

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε την ενεργοποίηση της οψιόν του Μπρούμα, αγοράζοντας τα δικαιώματα του παίκτη από την Αϊντχόφεν.

18:10 Ανακοίνωσε τον αντί-Μούντρικ η Άρσεναλ

Η Άρσεναλ προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση του 28χρονου, Λεάντρο Τροσάρ, με την Μπράιτον να βάζει στα ταμεία της 30 εκατ. ευρώ.

17:47 Η Αλ Νασρ παρακολουθεί τον Μαρσέλο

Στο... κατόπι του Μαρσέλο φαίνεται να βρίσκεται η Αλ Νασρ, η οποία θέλει να πετύχει την επανασύνδεση του Βραζιλιάνου με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

17:27 Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Γερεμέγεφ

Η Χάκεν επισημοποίησε την πώληση του επιθετικού Αλεξάντερ Γερεμέγεφ στον Παναθηναϊκό. «Είμαι έτοιμος για το επόμενο επίπεδο» δήλωσε ο Σουηδός στράικερ.

15:24 Η Ατλέτικο ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Ντεπάι

Με τη φανέλα της Ατλέτικο θα αγωνίζεται για τα επόμενα 2+1 χρόνια ο Μέμφις Ντεπάι, καθώς οι «ροχιμπλάνκος» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ολλανδού στράικερ από την Μπαρτσελόνα έναντι τριών εκατομμύριων ευρώ.

15:23 Στη Πολωνία συνεχίζει τη καριέρα του ο Καπίνο

Σύμφωνα με πολωνικό δημοσίευμα ο Στέφανος Καπίνο φαίνεται ότι θα συνεχίσει τη καριέρα του στη Μιέντζ Λέγκνιτσα, ομάδα που αγωνίζεται και ο Γιάννης Μασούρας.

15:20 Ο ΠΑΟΚ παίζει δυνατά για Κεντζιόρα

Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Τόμας Κεντζιόρα. Πώς προέκυψε το θέμα με τον Πολωνό μπακ στον Δικέφαλο.

14:35 Πήρε και Κίβιορ η Άρσεναλ

Ακόμα μία μεταγραφή μέσα σε διάστημα μίας ημέρας έκανε η Άρσεναλ, παίρνοντας τον αμυντικό της Σπέτσια, Γιακούμπ Κίβιορ.

11:54 Επέστρεψε στην Μπενφίκα ο Γκέδες 

Η Μπενφίκα ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκονσάλο Γκέδες με τη μορφή δανεισμού από τη Γουλβς.

11:04 Έκλεισε τον Λεάντρο Τροσάρ η Άρσεναλ

Η Άρσεναλ έφτασε σε συμφωνία με την Μπράιτον για την απόκτηση του Λεάντρο Τροσάρ έναντι του ποσού των 27 εκατομμυρίων λιρών.

09:57 Η Λέστερ απέκτησε ταλέντο από τη Κοπεγχάγη

Η Λέστερ «έκλεισε» το 20χρονο ταλέντο της Κοπεγχάγης, Βίκτορ Κρίστιανσεν, για τα επόμενα πεντέμισι χρόνια.

09:10 Νότιγχαμ Φόρεστ: Δικός της και ο Κρις Γουντ 

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έκανε δικό της και τον επιθετικό από τη Νέα Ζηλανδία, Κρις Γουντ, ο οποίος υπέγραψε ως δανεικός από τη Νιούκαστλ.

Τι έχει γίνει στις μεταγραφές του Ιανουαρίου μέχρι σήμερα

Ο Παναθηναϊκός έχει κλείσει τον Λάζλο Κλαϊνχάισλερ, ο ΠΑΟΚ τον Τάισον, αλλά και τον Κανίς. Επέστρεψε στον Άρη ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκτησε τον Βουτ Βέγκχορστ, η Τσέλσι έχει αποκτήσει πέντε ποδοσφαιριστές, τον Μιχάϊλο Μούντρικ, τον Αντρέι Σάντος, τον Ντάτρο Φοφανά, τον Μπενουά Μπαντιασίλ και τον Ζοάο Φέλιξ και η Λίβερπουλ τον Κόντι Χάκπο, ενώ η Νότινγχαμ Φόρεστ απέκτησε τον Ντανίλο και τον Κρις Γουντ. Η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε δικό της τον Μέμφις Ντεπάι. Επίσης ο Κωνσταντίνος Καρέτσας υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Γκενκ. Η Τουλούζ απέκτησε τον Σουάσο που ήταν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν τα χέρια με τη Φλαμένγκο για τον Ραμόν.