Επιστροφή στις νίκες για τη Νιούκαστλ, 1-0 την Μπρέντφορντ

Κάλουμ Γουίλσον

i

©Photo by George Wood/Getty Images

Επιστροφή στις νίκες για τη Νιούκαστλ, 1-0 την Μπρέντφορντ

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:34 - 16.09.2023 / Ανανεώθηκε: 21:52 - 16.09.2023

Χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κάλουμ Γουίλσον, η Νιούκαστλ επιβλήθηκε της Μπρέντφορντ, με φόντο την 5η αγωνιστική της Premier League.

Χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κάλουμ Γουίλσον, η Νιούκαστλ πήρε το τρίποντο εντός έδρας κόντρα στη Μπρέντφορντ και ανέβηκε στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 6 βαθμούς. 

Η πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς ήρθε για τους γηπεδούχους. Στο 28ο λεπτό ο Μαρκ Φλέκεν έκανε μια εξαιρετική απόκρουση στην κεφαλιά που έκανε ο Μπρούνο Γκιμαράες μέσα από τη περιοχή. 

Η Νιούκαστλ άνοιξε το σκορ στο 58ο λεπτό με τον Κάλουμ Γουίλσον, όμως το γκολ ακυρώθηκε. Ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε ότι δεν μετράει το γκολ μετά την εξέταση στο VAR, λόγω φάουλ νωρίτερα στη φάση.

Στο 63ο λεπτό η ομάδα του Έντι Χάου κέρδισε πέναλτι, μετά από το μαρκάρισμα του Φλέκεν μέσα στη περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κάλουμ Γουίλσον, ο οποίος ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 1-0 των «καρακάξων». Κάπως έτσι η Νιούκαστλ πήρε μία σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. 

Τριάρα της Μπράιτον στη Γιουνάιτεντ μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» - Έπεσε ηρωικά η Γουέστ Χαμ κόντρα στη Σίτι
PREMIER LEAGUE

18:58 - 16.09.2023

Τριάρα της Μπράιτον στη Γιουνάιτεντ μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» - Έπεσε ηρωικά η Γουέστ Χαμ κόντρα στη Σίτι

Σκόρπισε τον τρόμο η Μπράιτον, που επικράτησε 3-1 της Γιουνάιτεντ στο Μάντσεστερ, ενώ η Γουέστ Χαμ παρότι προηγήθηκε και το πάλεψε, ηττήθηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι με 2-1.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (6ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ