Επιστροφή στις νίκες για τη Τζένοα, 1-0 τη Βερόνα

Επιστροφή στις νίκες για τη Τζένοα, 1-0 τη Βερόνα

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:39 - 10.11.2023 / Ανανεώθηκε: 00:01 - 11.11.2023

Χάρη στο τέρμα του Ράντου Ντραγκούσιν, η Τζένοα επικράτησε κόντρα στη Βερόνα, για την 12η αγωνιστική της Serie A.

Την επιστροφή στις νίκες πανηγύρισε η Τζένοα, η οποία επικράτησε εντός έδρας κόντρα στη Βερόνα, χάρη στο γκολ του Ράντου Ντραγκούσιν, για την 12η αγωνιστική της Serie A. 

Οι γηπεδούχοι είχαν τις πρωτοβουλίες και τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο 43ο λεπτό ο Κάλεμπ Εκούμπαν έκανε το σουτ, όμως η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι του Λορέντζο Μοντίπο. 

Ωστόσο στο επόμενο λεπτό η Τζένοα βρήκε το γκολ που έψαχνε και πήρε το προβάδισμα με τον Ράντου Ντραγκούσιν. Ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής με ένα θαυμάσιο τελείωμα έκανε το 1-0, μετά από τη πάσα του Ριντγκετσιάνο Χαπς. 

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό, χάνοντας πολλές φάσεις για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους. Ωστόσο ποτέ δεν τα καταφέραν και έτσι παρέμεινε το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου.  

Στο 63ο λεπτό ο Τζορτζ Πούσκας βρέθηκε πολύ κοντά στο να δώσει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του, όμως η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι για δεύτερη φορά στο ματς. Ενώ στο 79ο λεπτό ο Μίλαν Τζούριτς πήρε τη κεφαλιά μέσα από τη περιοχή, αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας σταμάτησε με εντυπωσιακό τρόπο την προσπάθεια του Σέρβου.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο ανέβηκε στη 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 14 βαθμούς, ενώ η Βερόνα βρίσκεται στη 18η θέση με 8 βαθμούς. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 12ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (13ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ