Επιτέλους νίκη για Τσέλσι, σπουδαίο «τρίποντο» για Νιούκαστλ
i

Οι πανηγυρισμοί των παικτών της Τσέλσι / © Mike Hewitt/Getty Images

Επιτέλους νίκη για Τσέλσι, σπουδαίο «τρίποντο» για Νιούκαστλ

Sportal newsroom 17:57 - 15.01.2023 / Ανανεώθηκε: 18:12 - 15.01.2023

Την επιστροφή της στις νίκες πραγματοποίησε η Τσέλσι, η οποία επικράτησε της Κρίσταλ Πάλας με 1-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ενώ η Νιούκαστλ πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στη Φούλαμ με 1-0 και πάτησε στην 3η θέση.

Κατήφορος τέλος για την Τσέλσι! Οι «μπλε» επέστρεψαν στις νίκες, επικρατώντας 1-0 της Κρίσταλ Πάλας στο «Στάμφορντ Μπριζ» για την 20η αγωνιστική της Premier League.

Οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ στο 25' με τον Τιάγκο Σίλβα, στο 33' με τον Χάβερτς και στο 42' με τον Λουίς Χολ.

Τελικά τον δρόμο προς τα δίχτυα τον βρήκαν στο 64', με τον Χάβετς να αξιοποιεί την άψογη σέντρα του Ζίγιες και με μια κεφαλιά να κάνει το 1-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του παιχνιδιού.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ ανέβηκε στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα, όντας στην ισοβαθμία με τη Λίβερπουλ. 

Την ίδια ώρα η Νιούκαστλ πήρε μια πολύ σημαντική εντός έδρας νίκη επί της Φούλαμ με 1-0 χάρη στο γκολ του Ίσακ (89') και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση, όντας στο -1 από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι.