Τα συγχαρητήρια της ΕΠΟ στον διαιτητή που έσωσε τη ζωή ποδοσφαιριστή

Ελλοπιακός-Ατρόμητος Πειραιά

Τα συγχαρητήρια της ΕΠΟ στον διαιτητή που έσωσε τη ζωή ποδοσφαιριστή

Sportal newsroom 18:17 - 19.09.2023 / Ανανεώθηκε: 18:17 - 19.09.2023

Η ΕΠΟ συνεχάρη τον διαιτητή Αργύρη Κατσίνη, που έσωσε τη ζωή ποδοσφαιριστή στο παιχνίδι Ελλοπιακός - Ατρόμητος Πειραιά.

Η αναμέτρηση του Ελλοπιακού με τον Ατρόμητο Πειραιά για την Γ' Εθνική την Κυριακή (17/9), σημαδεύτηκε από ένα σοκαριστικό συμβάν. Στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης, οι Αχείμαστος και Γκόγκα συγκρούστηκαν σε εναέρια μονομαχία που είχαν, με αποτέλεσμα ο πρώτος να καταρρεύσει στον αγωνιστικό χώρο.

Άμεσα ο διαιτητής, Αργύρης Κατσίνης, καταλαβαίνοντας την σοβαρότητα της κατάστασης έσπευσε να του επαναφέρει τη γλώσσα στη σωστή θέση, φωνάζοντας παράλληλα και τους γιατρούς που ήταν στο γήπεδο κι έτρεξαν στο σημείο.

Η έγκαιρη παρέμβαση του Έλληνα ρέφερι είχε ως αποτέλεσμα να σωθεί η ζωή του ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου Πειραιά και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αλλά και η ΚΕΔ, συνεχάρησαν τον Αργύρη Κατσίνη.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η ΕΠΟ και ΚΕΔ/ΕΠΟ συγχαίρουν τον διαιτητή Αργύρη Κατσίνη της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, ο οποίος με την έγκαιρη παρέμβαση του έσωσε τη ζωή ποδοσφαιριστή στον αγώνα Ελλοπιακός – Ατρόμητος Πειραιά για τη 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ο εν λόγω διαιτητής αντιλήφθηκε έγκαιρα τον σοβαρό τραυματισμό ποδοσφαιριστή και έσπευσε αμέσως να βοηθήσει, κάτι που αποδείχθηκε σωτήριο για τη ζωή τού παίκτη. Το περιστατικό αυτό δείχνει την ανθρώπινη πλευρά των αξιωματούχων διαιτησίας, αλλά και την εκπαίδευσή τους και μας κάνει όλους να αισθανόμαστε περήφανοι. Η ΚΕΔ θα επιβραβεύσει τον διαιτητή στο προσεχές διάστημα».

Tags: