ΕΠΟ: Την Τετάρτη οι κληρώσεις για τα Play offs προβιβασμού στη Γ΄ Εθνική και τα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ
i

©intime

ΕΠΟ: Την Τετάρτη οι κληρώσεις για τα Play offs προβιβασμού στη Γ΄ Εθνική και τα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ

Sportal newsroom 14:44 - 03.04.2023

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ οι κληρώσεις για τα play offs προβιβασμού της Γ' Εθνικής και των πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ θα γίνουν την Τετάρτη (5/4).

Η ΕΠΟ έκανε γνωστό ότι την Τετάρτη (5/4) και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις για τα Play offs προβιβασμού από την Γ' Εθνική στην Super League 2 και των πρωταθλημάτων της EΠΣ στην τρίτη κατηγορία. 

Οι κληρώσεις μάλιστα θα γίνουν από τους προπονητές κ. Νίκο Κούστα και τον κ. Σωτήρη Τζουμερκιώτη, ενώ την παρουσίαση της εκδήλωσης την έχει αναλάβει η δημοσιογράφος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου. Τέλος θα υπάρξει και μετάδοση μέσω live streaming από την σελίδα της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Οι κληρώσεις για τα play off προβιβασμού από την Γ’ Εθνική Κατηγορία στην Super League 2 και από τα πρωταθλήματα των Ε.Π.Σ. στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, θα διενεργηθούν την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023 και ώρα 11:00 στο ξενοδοχείο "Athens Marriott, Αίθουσα Aegean" (Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 385, Αθήνα 175 64).

Η βαθμολογία των playoffs της Super League: Κερδισμένη ΑΕΚ, χαμός με τις ισοπαλίες Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:57 - 02.04.2023

Η βαθμολογία των playoffs της Super League: Κερδισμένη ΑΕΚ, χαμός με τις ισοπαλίες Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού

Η ΑΕΚ πήρε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και πλέον... συγκατοικεί στην κορυφή της βαθμολογίας των playoffs της Super League με τον Παναθηναϊκό, που έμεινε στο μηδέν με τον Βόλο. Έχασε ευκαιρία ο Ολυμπιακός μετά την ισοπαλία με τον Άρη.

Στο ειδικό πρωτάθλημα προβιβασμού για την άνοδο στη Super League 2 θα συμμετάσχουν οι πρωταθλήτριες ομάδες των πέντε (5) ομίλων της Γ' εθνικής. Οι πέντε (5) ομάδες θα αγωνιστούν κατόπιν της κλήρωσης σε αγώνες μεταξύ τους (2 γύροι/συνολικά δέκα (10) αγωνιστικές). Από την τελική βαθμολογία που θα προκύψει θα προβιβαστούν στην ανώτερη κατηγορία οι τέσσερις (4) πρώτες κατά βαθμολογική σειρά ομάδες.

Στο ειδικό πρωτάθλημα Πρωταθλητριών Ε.Π.Σ. για τον προβιβασμό στη Γ' Εθνική θα συμμετάσχουν οι πενήντα τρεις (53) Πρωταθλήτριες ομάδες των Ε.Π.Σ. και οι τρεις (3) Δευτεραθλήτριες Ομάδες των ιδρυτριών Ενώσεων, δηλαδή συνολικά πενήντα έξι (56) Ομάδες. Θα συγκροτηθούν 8 όμιλοι των 7 ομάδων έκαστος, από τους οποίους θα προβιβαστούν οι τρεις (3) πρώτες ομάδες της τελικής βαθμολογικής κατάταξης από κάθε όμιλο.

Το πρωτάθλημα των Πρωταθλητριών Ομάδων των Ε.Π.Σ. θα διεξαχθεί σε ένα γύρο 7 αγωνιστικών (3 αγώνες εντός, 3 αγώνες εκτός + 1 ρεπό). Συνολικά θα προβιβαστούν από το εν λόγω πρωτάθλημα στην Γ΄ Εθνική κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2023 – 2024, είκοσι τέσσερις (24) ομάδες.

Τις κληρώσεις θα πραγματοποιήσουν οι προπονητές κ. Νίκος Κούστας και κ. Σωτήρης Τζουμερκιώτης και την παρουσίαση της εκδήλωσης έχει αναλάβει η δημοσιογράφος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου».

Tags: