Το ξέσπασμα των Μαρινάκη και Καραπαπά κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΕΠΟ: «Στημένη και προσυνεννοημένη διαδικασία»

Βαγγέλης Μαρινάκης - Κώστας Καραπαπάς

i

Βαγγέλης Μαρινάκης - Κώστας Καραπαπάς/©Intime

Το ξέσπασμα των Μαρινάκη και Καραπαπά κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΕΠΟ: «Στημένη και προσυνεννοημένη διαδικασία»

Sportal newsroom 13:52 - 10.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:53 - 10.10.2023

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κι ο Κώστας Καραπαπάς εξαπέλυσαν επίθεση κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου .

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κι ο Κώστας Καραπαπάς αντέδρασαν έντονα στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου για την πρόταση του Τάκη Μπαλτάκου με τον Σουηδό Πίτερ Φρόιντφελντ, ώστε να αναλάβει νέος επικεφαλής της ΚΕΔ, η οποία τελικά υπερψηφίστηκε.

«Είναι ξεφτίλα αυτό που γίνεται σήμερα για τον κύριο Σαββίδη και τον κύριο Μελισσανίδη! Ξεφτίλα! Άλλα συμφωνήσατε στην SUPER LEAGUE και άλλα εδώ! Ξαναλέω: Ξεφτίλα!», ήταν η τοποθέτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ψηφοφορία. 

«Ο Ολυμπιακός αποχωρεί απο αυτή την προφανώς στημένη και προσυνεννοημένη διαδικασία. Δεν υπάρχει πάτος που να μην τον έχετε φτάσει. Μόνο ότι υπήρχαν ομάδες που ήξεραν τον αρχιδιαιτητή από πριν αποδεικνύει πόσο στημένα είναι όλα. Ευτυχώς έγινε ψηφοφορία και όλοι οι φίλαθλοι θα ξέρουν ποιοι είναι πίσω από αυτή την ξεφτίλα! Εμείς θα προχωρήσουμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για τη διαδικασία και αυτό το προσυνεννοημένο θέατρο. Αν νομίζετε ότι θα πάει έτσι, είστε γελασμένοι», ήταν τα λόγια του Κώστα Καραπαπά.