Έπος! 6 κιλά κάτω ο Κασάμι, «Photoshop» λέει ο Μίτσελ!
i

Μίτσελ και Κασάμι / © Intime

Έπος! 6 κιλά κάτω ο Κασάμι, «Photoshop» λέει ο Μίτσελ!

Ο Παϊτίμ Κασάμι ανέβηκε στη ζυγαριά και το αποτέλεσμα ήταν εκθαμβωτικό, αφού ο ίδιος φαίνεται να έχασε έξι κιλά. Όμως ο Μίτσελ ήταν λίγο... δύσπιστος.

Υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Το πρωί του Σαββάτου, ο διατροφολόγος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ερνάνι Γκόμες, ανέβασε μια φωτογραφία του με τον Παϊτίμ Κασάμι. 

Σε αυτή, έκανε γνωστό πως ο Ελβετός χαφ των Πειραιωτών έχει χάσει 6 κιλά! Η αλήθεια είναι πως ήταν ένα κομμάτι σημαντικό για τον ίδιο, ώστε να καταφέρει να επιστρέψει. Είχε βάλει κιλά, αλλά όλο αυτό το διάστημα έκανε μια δυνατή προσπάθεια με τις οδηγίες του Ερνάνι και τα κατάφερε. 

Έτσι ο διατροφολόγος των «ερυθρολεύκων», ανέβασε μια φωτογραφία μαζί του, για να αναδείξει την προσπάθεια που έγινε! Κάτι ανάλογο έχει κάνει και στο παρελθόν με τον Ρόνι Λόπες για παράδειγμα!

Κάπου εδώ, όμως, ήρθε και η… πινελιά του Μίτσελ, για να επιβεβαιώσει το καλό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις των «ερυθρολεύκων». Ο προπονητής του Ολυμπιακού, μπήκε κάτω από τη φωτογραφία του Ερνάνι με τον Κασάμι και σχολίασε γι΄αυτή: «Ψεύτικη; Μήπως χρησιμοποίησες Photoshop;».

Ένα πείραγμα ουσιαστικά του κόουτς των Πειραιωτών που έχει συμπεριλάβει τον Κασάμι στην αποστολή για τον αγώνα με τον Βόλο, εκτός έδρας. Να σημειώσουμε πάντως, πως ο Ερνάνι Γκόμες, ο διατροφολόγος του Ολυμπιακού, είναι ο μόνος που έμεινε από το τιμ του Πέδρο Μαρτίνς στην ομάδα. 

Όταν μετά το 0-4 από την Μακάμπι Χάιφα ήρθε το τέλος της συνεργασίας με τον Πορτογάλο κόουτς, αποχώρησαν όλοι οι συνεργάτες του, εκτός του Ερνάνι. Στον Ολυμπιακό εκτιμώντας τη δουλειά του όλο αυτό το διάστημα, του έκαναν μια πρόταση κι έτσι αυτός είπε το «ναι», για να συνεργαστεί στη συνέχεια με τον Κορμπεράν και τώρα με τον Μίτσελ.

Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια άλλωστε και τις μεθόδους που χρησιμοποιεί, με στόχο την καλύτερη δυνατή κατάσταση των ποδοσφαιριστών.