Ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα: «Είναι η σειρά μας να δώσουμε βροντερό ''παρών'' στο ματς με τον ΟΦΗ»

Ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα: «Είναι η σειρά μας να δώσουμε βροντερό ''παρών'' στο ματς με τον ΟΦΗ»

Ο ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα καλεί τους φίλους της ομάδας να βρεθούν ξανά την Κυριακή (25/2, 16:30) στους «Ζωσιμάδες» και να υποστηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών του Μιχάλη Γρηγορίου για νίκη κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει το μεσημέρι της Κυριακής (25/2, 16:30) τον ΟΦΗ στους «Ζωσιμάδες», με φόντο την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης, ο ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα απηύθυνε κάλεσμα στους φίλους της ομάδας να βρεθούν ξανά στο γήπεδο και να υποστηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών του Μιχάλη Γρηγορίου για νίκη κόντρα στους Κρητικούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη του ΠΑΣ Γιάννινα:

«Σειρά μας να δώσουμε βροντερό «παρών»

Η ομάδα μας έδωσε την ώθηση.

Τα γήπεδα άνοιξαν επιτέλους.

Είναι η σειρά μας να δώσουμε βροντερό «παρών» στο κυριακάτικο παιχνίδι της ομάδας μας με τον ΟΦΗ.

Με καλή συμπεριφορά και γεμάτοι ενέργεια να «σπρώξουμε» τους ποδοσφαιριστές μας σε μια τεράστιας σημασίας νίκη, που θα μας δώσει το δικαίωμα να μπούμε στα playouts με αισιοδοξία για την σωτηρία μας.

Εμπρός λοιπόν, ας αποδείξουμε ότι αγαπάμε τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δείχνοντας την αφοσίωσή μας και την πίστη, με προσοχή στους νέους νόμους, γιατί θα είναι κρίμα για όλους μας να στερήσουμε από την ομάδα τον Δωδέκατο παίχτη της!!!

We Are One!»