Έριξαν τη «βόμβα» οι Ιταλοί: «Τελειώνει ο Πιόλι από τη Μίλαν, πρώτο φαβορί ο Κόντε»

Έριξαν τη «βόμβα» οι Ιταλοί: «Τελειώνει ο Πιόλι από τη Μίλαν, πρώτο φαβορί ο Κόντε»

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:14 - 15.05.2023 / Ανανεώθηκε: 22:18 - 15.05.2023

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα η θέση του Στέφανο Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν είναι αμφίβολη και πρώτο φαβορί για την αντικατάστασή του είναι ο Αντόνιο Κόντε.

Καθώς προχωράμε προς το τέλος της σεζόν, εξακολουθούν να υπάρχουν αμφιβολίες σχετικά με τη θέση του Στέφανο Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν και το πρώτο φαβορί που ακούγεται για να τον αντικαταστήσει είναι ο Αντόνιο Κόντε. 

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα το οποίο αναφέρει, ότι η σεζόν δεν ήταν εντελώς θετική στο ιταλικό πρωτάθλημα για τη Μίλαν με την υπερασπιστή του Scudetto ουσιαστικά να μην ξεκινά ποτέ συν τις ήττες στο Supercoppa και το Coppa Italia, αν και υπήρξε μια εξαιρετική πορεία στο Champions League. 

Η Γιουβέντους έκανε το καθήκον της κόντρα στην Κρεμονέζε κι έγινε αφεντικό της δεύτερης θέσης
SERIE A

23:40 - 14.05.2023

Η Γιουβέντους έκανε το καθήκον της κόντρα στην Κρεμονέζε κι έγινε αφεντικό της δεύτερης θέσης

Η Γιουβέντους έδωσε συνέχεια στο νικηφόρο σερί στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε στο Τορίνο της Κρεμονέζε με 2-0 κι έγινε έτσι το απόλυτο αφεντικό για τη δεύτερη θέση.

Πριν από λίγους μήνες, ο ιταλικός σύλλογος επέλεξε να ανανεώσει το συμβόλαιο του Πιόλι μέχρι τον Ιούνιο του 2025, αλλά το δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι «μάλλον θα είναι άδοξο το τέλος της σεζόν για τον Ιταλό προπονητή», καθώς ο πρόεδρος της Μίλαν, Τζέρι Καρντινάλε δεν είναι ικανοποιημένος με τη δουλειά του. 

Τα αποτελέσματα είναι από μόνα τους ανησυχητικά, αλλά η απόδοση και η διαχείριση της ομάδας έχει προκαλέσει επίσης κάποια ανησυχία, καθώς οι μεταγραφές από την περασμένη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο δεν έχουν ενσωματωθεί σωστά και το rotation είχε κακή διαχείριση. 

Ο Καρντινάλε «θα ήθελε να αλλάξει προπονητή και ο εκλεκτός φαίνεται να είναι ο Αντόνιο Κόντε», σύμφωνα με την ιταλικό μέσο. Αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από την Τότεναμ. 

Ο Κόντε από την πλευρά του ανυπομονεί να επιστρέψει στην Ιταλία και να προπονήσει ξανά στη Serie A, ενώ η ιδέα της νίκης με κάθε μία από τις «μεγάλες τρεις», μετά τη Γιουβέντους και την Ίντερ είναι κάτι που τον ελκύει.