Περιμένουν τον Αντσελότι στη Βραζιλία – Παραδοχή του προέδρου της ομοσπονδίας

Οι Βραζιλιάνοι διεθνείς περιμένουν τον Αντσελότι.

i

©intime

Περιμένουν τον Αντσελότι στη Βραζιλία – Παραδοχή του προέδρου της ομοσπονδίας

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Βραζιλίας Εντνάλντο Ροντρίγκες δεν έκρυψε ότι ο Κάρλο Αντσελότι είναι πρώτος στόχος για τον πάγκο της «Σελεσάο».

Ο πρόεδρος της βραζιλιάνικης ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας σε συνέντευξη που παραχώρησε αραβικό κανάλι παραδέχθηκε ότι ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο πρώτος στόχος για τον πάγκο της εθνικής ομάδας.

Ο Εντνάλντο Ροντρίγκες μίλησε ανοιχτά για την προτίμησή του στον Ιταλό τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ροντρίγκες τόνισε ότι έχει «τεντώσει» την προθεσμία μέχρι τα μέσα Ιουνίου, εάν η Ρεάλ Μαδρίτης φτάσει στον τελικό του Champions League, ώστε στη συνέχεια να καθίσει επιτέλους στο ίδιο τραπέζι με τον Αντσελότι.

Στη συνέντευξή του, λοιπόν, στο κανάλι Bein Sports, ο Εντνάλντο μίλησε για πρώτη φορά αναλυτικά για την επιθυμία του. Με την έναρξη των προκριματικών τον Σεπτέμβριο και την αύξηση των θέσεων για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 (έξι συν τα πλέι οφ), η Βραζιλία δεν βιάζεται για τον αντικαταστάτη του Τίτε .

«Θα ήθελα να φτάσω στα τέλη Μαΐου λέγοντας ότι αυτός ή εκείνος ο προπονητής έχει δίκιο, αλλά δεν είναι έτσι. Έχουμε δύο ραντεβού στη FIFA τον Ιούνιο, αλλά έχουμε ματς μπροστά. Όλοι ρωτάνε και τσεκάρουν για τον Αντσελότι, είτε στο αεροδρόμιο είτε στο γήπεδο... Ρωτάνε: "Λοιπόν, πότε θα έρθεις; Περιμένεις;". Όλα στο ποδόσφαιρο είναι όπως ήταν χθες για τους φιλάθλους, για τον Τύπο, αλλά τα κάνουμε όλα στον κατάλληλο χρόνο χωρίς βιασύνη. Μου αρέσει επίσης να ακούω αντίθετες απόψεις», είπε αρχικά ο Ροντρίγκες και πρόσθεσε:

Ο μεγαλύτερος απατεώνας στην ιστορία του ποδοσφαίρου: Η απίθανη περίπτωση του «El Kaiser» - Εξαπάτησε 13 ομάδες ενώ είχε προταθεί σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

13:07 - 25.04.2023

Ο μεγαλύτερος απατεώνας στην ιστορία του ποδοσφαίρου: Η απίθανη περίπτωση του «El Kaiser» - Εξαπάτησε 13 ομάδες ενώ είχε προταθεί σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Ο Κάρλος Ενρίκε Ραπόζο, γνωστός κι ως «El Kaiser», είναι ο πρωταγωνιστής μιας από τις μεγαλύτερες απάτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου, καθώς έγινε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής για δύο σχεδόν δεκαετίες χωρίς να αγωνισθεί ούτε ένα λεπτό.

«Προσπαθώ να είμαι πολύ ηθικός. Δεν μπορώ να προσεγγίσω κανέναν προπονητή που έχει συμβόλαιο με σύλλογο. Προσπαθήσαμε να κάνουμε υπομονή και να περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή για να κάνουμε μια συζήτηση, μια συνάντηση. Από τη στιγμή που θα λάβουμε το σήμα ότι είναι και δική του θέληση, θα αρχίσουμε να μιλάμε προετοιμασμένοι για αυτό που μπορεί να είναι ένα «ναι» ή ένα «όχι». Από εκεί θα έχουμε σχέδιο Β.

Όχι ότι έχει κάποια πρόταση, αλλά παρακολουθήσαμε και ελέγξαμε επίσης αν είχε κάποια βούληση. Τον έχω ως σχέδιο Α. Μιλάω για πρώτη φορά με πολύ ανοιχτό τρόπο και δεν έχει νόημα να κρύβω αυτή την προτίμηση. Δεν απαξιώνουμε κανέναν προπονητή από τη χώρα μας. Αντίθετα, έχουμε προπονητές της ίδιας ικανότητας.

Έχουμε επαληθεύσει ότι είναι το σωστό άτομο. Παρακολουθούμε τη δουλειά του όχι μόνο ως προπονητής, αλλά και ως παίκτη της εθνικής Ιταλίας. Για όλα όσα λένε για εκείνον οι αθλητές που εργάζονται ή συνεργάζονται μαζί του, ότι είναι ένας απόλυτα ανοιχτός, καλλιεργημένος άνθρωπος, που εκτιμά κι αγαπά τους Βραζιλιάνους αθλητές, το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο. Είναι ένας προπονητής που είναι απόλυτα συντονισμένος με τους αθλητές μας».