Η χειραψία Πογέτ - Κωνσταντέλια στην πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής (gallery & vid)

Συγκέντρωση Εθνικής

i

© Intime

Η χειραψία Πογέτ - Κωνσταντέλια στην πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής (gallery & vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:31 - 13.11.2023 / Ανανεώθηκε: 14:49 - 13.11.2023

Οι Έλληνες διεθνείς είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον φιλικό αγώνα με τη Νέα Ζηλανδία και τη «μάχη» με τη Γαλλία.

Με πολλά χαμόγελα συνδυάστηκε η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής ομάδας, εν όψει των δύο τελευταίων αναμετρήσεων για το 2023.

Αρχικά, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα κοντραριστεί με τη Νέα Ζηλανδία σε φιλικό αγώνα στις 17 Νοεμβρίου («Γ. Καμάρας», 19:00) κι έπειτα θα ακολουθήσει η «μάχη» με τη Γαλλία στις 21 Νοεμβρίου (OPAP Arena, 21:45), στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2024.

Οι κλήσεις του Πογέτ για τη Νέα Ζηλανδία και τη Γαλλία - Μέσα ο Βαγιαννίδης, παρών και πάλι ο Κωνσταντέλιας

Στις επιλογές του τεχνικού της Εθνικής Ελλάδας είναι πλέον και ο Γιώργος Βαγιαννίδης, παρά το γεγονός ότι βρίσκονται σ' αυτές και οι Ρότα, Μπάλντοκ. Ο Βαγιαννίδης έχει εξαιρετική παρουσία στον Παναθηναϊκό την τρέχουσα σεζόν και φυσικά εξαργύρωσε το γεγονός με την κλήση του στη γαλανόλευκη ομάδα.

Αντίθετα, είναι εκτός και πάλι ο Τάσος Δουβίκας. Ο φορ της Θέλτα έχει την εκτίμηση του Πογέτ, αλλά λόγω της παρουσίας των φορμαρισμένων Γιακουμάκη, Παυλίδη, Ιωαννίδη, έχει κριθεί ότι δεν είναι απαραίτητος. 

Οι ποδοσφαιριστές που περιλαμβάνονται στην πρόσκληση του ομοσπονδιακού τεχνικού, είναι οι εξής:

Μόνο με επίσημους το παιχνίδι της Ελλάδας με τη Νέα Ζηλανδία - Δεν θα εκδοθούν εισιτήρια για τον αγώνα
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

23:16 - 10.11.2023

Μόνο με επίσημους το παιχνίδι της Ελλάδας με τη Νέα Ζηλανδία - Δεν θα εκδοθούν εισιτήρια για τον αγώνα

Με μικρό αριθμό φιλάθλων θα γίνει το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος με τη Νέα Ζηλανδία στις 17 Νοεμβρίου, αφού η μόνη θύρα που θα ανοίξει στο γήπεδο της Ριζούπολης θα είναι αυτή των επισήμων.

Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Διούδης, Βλαχοδήμος, Γούτας, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Μπάλντοκ, Γιαννούλης, Ρότα, Σάλιακας, Τσιμίκας, Βαγιαννίδης, Αλεξανδρόπουλος, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Γαλανόπουλος, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Παπανικολάου, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Κωνσταντέλιας, Μασούρας, Πέλκας, Φούντας, Γιακουμάκης, Ιωαννίδης, Παυλίδης.