Με χαμόγελα και καλή διάθεση η πρώτη συγκέντρωση της εθνικής ομάδας (gallery)

Αλέξανδρος Πασχαλάκης & Γιώργος Τζαβέλλας

i

Αλέξανδρος Πασχαλάκης & Γιώργος Τζαβέλλας/©Intime

Με χαμόγελα και καλή διάθεση η πρώτη συγκέντρωση της εθνικής ομάδας (gallery)

Κώστας Τόπας 15:44 - 20.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:46 - 20.03.2023

Την πρώτη τους συγκέντρωση πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ενόψει των προκριματικών του Euro 2024.

Η αντίστροφη μέτρηση για τα προκριματικά του Euro 2024 ξεκίνησε. Η εθνική Ελλάδος ετοιμάζεται ενόψει των προκριματικών που θα γίνει στα γήπεδα της Γερμανίας. Η πρεμιέρα θα γίνει στις 24 Μαρτίου με το Γιβραλτάρ εκτός έδρας, ενώ στον όμιλό της επίσης βρίσκονται η Γαλλία, η Ολλανδία και η Ιρλανδία.

Στόχος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος δεν είναι άλλος πέρα από το να περάσει στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ωστόσο για να το κάνει αυτό θα πρέπει να τερματίσει στις δύο πρώτες θέσεις, κάτι που μοιάζει δύσκολο, καθώς Γαλλία και Ολλανδία είναι τα δύο μεγάλα φαβορί. Σε περίπτωση όμως που δεν τα καταφέρει, τότε θα έχει και μία δεύτερη ευκαιρία για να περάσει. Αυτό θα γίνει μέσω των Play Offs του Nations League.

Την Δευτέρα (20/03) έγινε η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών της εθνικής Ελλάδος, ενώ το απόγευμα στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση στο γήπεδο της Ριζούπολης, υπό τις οδηγίες του Γκουστάβο Πογιέτ.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή (24/03) η «γαλανόλευκη» θα τεθεί αντιμέτωπη με το Γιβραλτάρ στο Φάρο της Πορτογαλίας για την πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2024.

Tags: