Φιλική νίκη για την Εθνική Γυναικών κόντρα στη Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Φιλική νίκη για την Εθνική Γυναικών κόντρα στη Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:23 - 15.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:26 - 15.07.2023

Με χατ- τρικ της Αναστασίας Σπυριδωνίδου η Εθνική Γυναικών νίκησε με 3-0 την Βοσνία - Ερζεγοβίνη στον δεύτερο φιλικό της αγώνα επί ουγγρικού εδάφους.

Η Εθνική Γυναικών έδωσε το δεύτερο φιλικό της ματς στην Ουγγαρία το πρωί του Σαββάτου (15/7). Η «γαλανόλευκη» πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση, πανηγύρισε την νίκη με 3-0 κόντρα στη Βοσνία - Ερζεγοβίνη με την Αναστασία Σπυριδωνίδου να πετυχαίνει χατ- τρικ. Η 26χρονη επιθετικός βρήκε δίχτυα στο 55΄, στο 57΄ και στο 64΄(πέναλτι).

Θυμίζουμε ότι την Τετάρτη (12/7) η Εθνική Γυναικών, αν και παρουσίασε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο γνώρισε την ήττα από την Ουγγαρία με 1-0 στον πρώτο της φιλικό αγώνα επί ουγγρικού εδάφους. 

Η ενημέρωση της ΕΠΟ: 

Στο δεύτερο φιλικό της παιχνίδι επί ουγγρικού εδάφους, η Εθνική Γυναικών νίκησε, μετά από πολύ καλή εμφάνιση, 3-0 τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Μεγάλη πρωταγωνίστρια η Αναστασία Σπυριδωνίδου που πέτυχε και τα τρία "ελληνικά" γκολ, στο 55΄, στο 57΄ και στο 64΄(πέναλτι). 

Η Εθνική, η οποία αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με την Ουγγαρία στις 12/07 κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και έπαιξε κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Το χατ τρικ σήμερ είναι το πρώτο για την Αναστασία Σπυριδωνίδου. 

Η "Σούλα" όπως την αποκαλούν οι συμπαίκτριες και οι δικοί της άνθρωποι, έχει εξελιχθεί σε μόνιμη σκόρερ της Εθνικής Ομάδας! Ελλάδα: Παπακωνσταντίνου, Μιχαλοπούλου, Καπνίση, Σιδηρά, Κακαμπούκη (c), Πούλιου, Πατερνά, Μάρκου, Σαρρή, Σπυριδωνίδου, Καλδαρίδου. 

Αγωνίστηκαν ακόμη: Γεωργίου, Κόγγουλη, Δημητρίου, Μωραΐτου, Χαμαλίδου.