Έτοιμος για όλα ο Ζλάταν: «Εγώ είπα στον προπονητή ότι μπορώ να παίξω»

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

i

© Getty Images

Έτοιμος για όλα ο Ζλάταν: «Εγώ είπα στον προπονητή ότι μπορώ να παίξω»

Sportal newsroom 19:53 - 19.09.2023 / Ανανεώθηκε: 19:57 - 19.09.2023

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο της Μίλαν, με τον Σουηδό να λέει στον προπονητή της ομάδας Στέφανο Πιόλι πως είναι έτοιμος να παίξει κόντρα στη Νιούκαστλ.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αποσύρθηκε από την ενεργό δράση στο τέλος της περασμένης σεζόν, αλλά διατηρεί το επαναστατικό του πνεύμα και του αρέσει να βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων. 

Εν προκειμένω να εκτρέψει την πίεση από την πρώην ομάδα του (Μίλαν), που δεν είναι και σε καλό φεγγάρι, μετά την βαριά ήττα με 5-1 κόντρα στην Ίντερ. Οι «ροσονέρι» θα φιλοξενήσουν τη Νιουκάστλ, σε ένα ματς κομβικής σημασίας για τους ίδιους, καθώς με τρίποντο θα αλλάξει άρδην το αρνητικό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας και παράλληλα η Μίλαν θα ξεκινήσει με θετικό πρόσημο τις υποχρεώσεις της στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Ιμπραΐμοβιτς βρέθηκε χθες (18/9) στο «Μιλανέλο» (προπονητικό κέντρο Μίλαν), προκειμένου να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές ενόψει της συνέχειας. Μάλιστα, ο Σουηδός ήθελε να επισκεφτεί την ομάδα πριν το ντέρμπι με την Ίντερ, αλλά δεν κατέστη δυνατό. 

Ο Ιμπραΐμοβιτς μέσω των social media θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα, λέγοντας: «Γεια σε όλους τους οπαδούς της Μίλαν, ήρθα εδώ στο Μιλανέλο και αμέσως πήγα να πω στον προπονητή ότι είμαι έτοιμος να παίξω σήμερα... αλλά δεν είμαι στη λίστα παρόλο που είμαι σε καλή κατάσταση και καλά. Συνεχίστε να υποστηρίζετε την ομάδα, όλα θα πάνε καλά. Τα λέμε στο γήπεδο. Αντίο!».